Nyári trend egy különös nyárra: szettek minden alkalomra

Nyári trend egy különös nyárra: szettek minden alkalomra

Alaposan benne járunk már ebben a fura nyárban, amikor nagyjából minden meghiúsul, amit általában nyáron csinálni szoktunk. Nyaralás a tengernél? Csak a bátraknak. Balaton? Ha beférünk a fele kapacitáson üzemelő strandra. Fesztivál? Az nincs. Vajon milyen a nyári trend egy ilyen nyáron?

Nyári trend 01: a városnézős ruha

Abban hiszek, hogy nem kell lehajtott fejjel , vagy épp erőltetett műmosollyal elfogadni azt, amin egyébként tudunk változtatni. Van viszont olyan helyzet is, mint például ez a mostani, amikor abból kell kihozni a legtöbbet, amink van. Ha nem repkedünk szerteszét a világban, akkor nem kell elkeseredni, keresünk kevésbé zsúfolt helyet, ahol feltöltődhetünk. Nem “majdnem úgy”, hanem másképp, de hatásosan és élvezettel. Ha nincs fesztivál, akkor csinálunk más programot, szűk körben, vagy akár egyedül. És ehhez öltözünk, meg a színtípusunkhoz, meg persze alap, hogy a saját stílusunkhoz. Szóval nézzük, mit is csinálunk a nyáron, és főleg, milyen ruhában? A kedvenc nyári ruhadarabjaimat a Bonprix kínálatából válogattam össze.

Városnézéshez: minden nyári trend alapdarabja, a szellős, nőies maxiruha

A nyári trend alapdarabja: a maxiruha

Attól, hogy nem Párizst nézzük, még mehetünk várost nézni. Olyan városokba, ahová el akartunk jutni, de talán pont azért nem jutott rá soha idő, mert ha egyszer nyár volt, akkor becéloztuk a tengerpartot, és az európai nagyvárosokat. Szóval most jöhetnek azok a helyek, ahová egy-két óra alatt el lehet jutni, és még szállást foglalni se feltétlenül szükséges. Aztán majd máskor megyünk megint a tengerpartra, meg a külföldi szuperhelyekre. Egy viszont biztos: a kényelmes, bő, hosszú ruha minden nyáron univerzális viselet. Szellős, nem lesz benne meleged, és lapos talpú cipővel épp olyan remek, mint tűsarkúval. A nyári trend bármilyen alkalomra előhúzható alapdarabja.

Bulizáshoz: a pörgős szoknya, amelyikből minden nőnek kell egy

Pörgős szoknya a nyári trend kedvéért

Én alapvetően farmeros-tornacipős nőnek tartom magam, csak úgy nem húzok tűsarkút. De azért van az az alkalom, amikor nálam is előkerül a pörgős selyemszoknya és a magas sarkú cipő. Mert abból a nyári trend jegyében minden nőnek kell egy, még a magamfajta tornacipősöknek is. És lehet, hogy idén kisebb létszámúak lesznek a bulik, de azért teljesen nem maradnak el.

Fagyizáshoz, kávéhoz, roséfröccshöz: a tuti ing

Az univerzális ing

Van az az ing, ami mindenhez megy, ami minden színtípusnak jól áll. Ez a virágmintás “iskolakék” darab pont ilyen. Tavaszra, nyárra, őszre, kora reggelre vagy estére, hétköznapi, vagy alkalmi összeállításhoz. Nyári trend, meg tavaszi is, meg őszi is, sőt, télen is előkerülhet, a kabát alá. Smink nélkül vagy egy kétperces alapsminkkel. Egyedül a harminc fok fölötti kánikulában érdemes valami másra szavazni.

Nyári trend hűvösebb napokra: a királylányos, csipkés blúz

Csipkés blúz hűvösebb napokra

Az ügyintézést, szaladgálást, jövés-menést idén nyáron sem ússzuk meg (pedig annyira reménykedem, hogy eljött végre az időtakarékos, online megoldások kora). Mint ahogy valószínűleg a felhősebb napokat sem fogjuk. Az ilyen napokon kell valami abszolút extrába, mégis kényelmesbe öltözni, hogy a sok tennivaló közepette is képesek legyünk királylánynak érezni magunkat.

Köszönöm, ha megosztod a linket, a cikket viszont légy szíves, ne másold. Gyere beszélgetni a Zöldsaláta Facebook-oldalára vagy az Instagramra!

Ésszel, szívvel, lélekkel: Judit

Fotók: Judit

7 Comments

  1. Pingback: Őszi ruhák a Bonprix-től, avagy koncentráljunk a részletekre! - Zöldsaláta

  2. Pingback: Két szuperkedvenc tavaszi outfit a változékony tavaszra - Zöldsaláta

  3. Pingback: Egy rövidnadrág négy arca: színtípusok és stílustrükkök - Zöldsaláta

  4. Pingback: Vidéki romantika a városban: szuper felsők nyárra és őszre - Zöldsaláta

  5. Pingback: A klasszikustól az eklektikusig: főszerepben a bőrdzseki - Zöldsaláta

  6. Pingback: Mintás ruhák szezonja: visszatértek a 70-es évek! - Zöldsaláta

  7. Pingback: Nyári színek toplistája: Blue & Barbie - Zöldsaláta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .