Vidéki romantika a városban: szuper felsők nyárra és őszre

Vidéki romantika a városban: szuper felsők nyárra és őszre

(Szponzorált tartalom) A vidéki romantika irányzata jó pár éve tartja magát a divatban. Egy népies stílusú fehér felső mindenkinek bujkál a szekrényében, és nem is igazán lehet mellényúlni vele. Különösen akkor nem, ha a vidéki romantika az öltözékeden belül laza, sportos, városi darabokkal párosul.

Szeretek játszani az ilyen ellentétekkel. Ezekben a szettekben a vidéki romantika képviselőjét, a hímzett, csipkés fehér blúzt egyszerű és praktikus farmernadrággal vagy -szoknyával, praktikus városi darabokkal párosítottam. A Bonprix áruház kínálatából válogatott felsők segítségével igazán kényelmes nyári szetteket raktam össze, a kánikulától a hűvös időig, valamint kicsit már az őszre is kitekintve.

Vidéki romantika a nyár legforróbb napjaira

Vidéki romantika 01
Az ujjatlan, hímzett pamutfelső igazán kényelmes darab

Az ujjatlan, csipkés Bonprix pamutfelső a vidéki romantika klasszikus képviselője. A Bonprix-től érkezett, nagyon kényelmes, szellős, és a hangulatát is szeretem. Egy egyenes szabású farmerszoknyával párosítottam. A kánikulában bármilyen városi programra megfelel, különösen, ha a cipőd is a kényelmesebb fajtából való. Egy magas sarkú szandállal és némi ékszerrel viszont emelhetsz az ünnepélyességén, így már estére is remek.

A mindenhová felvehető hímzett blúz

Vidéki romantika 02
Ez az a felső, ami szó szerint mindenhez megy

Ez a hímzett, szellős, rövid ujjú blúz (szintén a Bonprix-től) melegben sem túlzás, olyan könnyű az anyaga. Ugyanakkor egy hűvösebb nyári napon is jó szolgálatot tehet. Egy kellemes nyári kirándulásra vettem fel egy fehér farmer halásznadrággal és tornacipővel. Hol beborult, hol kisütött a nap, de mindkét esetben kellemesen éreztem magam ebben az összeállításban. Az öv, a tornacipő és a blúz hímzése némi színről is gondoskodott, hogy a nadrág és a felső fehér színe ne vegye át teljesen az uralmat. De ugyanolyan jó lehet a blúz egy sima farmerrel, egy sötét nadrággal, vagy az abszolút vidéki romantika nevében egy lenge szoknyával is.

A vidéki romantika aktuális trendje: kék és fehér

Vidéki romantika 03
A nyár és az ősz hűvösebb napjaira lesz remek ez a blúz

Ahogy mostanában elnéztem a boltok kínálatát, a kék-fehér színkombináció különösen nagy trend a nyáron, és minden bizonnyal az lesz még ősszel is. Ez az összeállítás már egy kis őszi kitekintés is lehet. A Bonprix blúz szellős anyagú, így az ősz első hónapjának hűvösebb napjain is megállja a helyét, de akkor sem lesz meleged benne, ha kisütne a nap, és kicsit nyáriasabbra fordulna az idő. A farmer a városi stílust hozza be a szerelésbe, különösen akkor, ha tornacipővel vagy magas sarkúval, és elegáns táskával, valamint látványos kiegészítőkkel párosítod.

A részletek varázsa

Kiegészítők
A részletekbe is beleviheted a romantikus virágmintákat

Ha a vidéki romantikát csak jelzésértékűen vinnéd bele az öltözékedbe, akkor a legjobb, ha a minta a kiegészítőid részleteiben jelenik meg. Az öv és a kissé férfias fazonú félcipő szigorúságát oldja a hímzés, és jó ha tudod, hogy egy ilyen apró részlet az egész öltözéket képes feldobni.

Ez is érdekelhet:

Rövidnadrágot minden alkalomra!

A két kedvenc tavaszi outfitem őszre is beválhat!

Utazz a stílusoddal: inspiráció utazáshoz vagy ahelyett az Élet Színesben blogon

Köszönöm, ha megosztod a linket, a cikket viszont légy szíves, ne másold. Gyere beszélgetni a Zöldsaláta Facebook-oldalára vagy az Instagramra!

Ésszel, szívvel, lélekkel: Judit

Fotók: Csiki Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .