Két szuperkedvenc tavaszi outfit a változékony tavaszra

Két szuperkedvenc tavaszi outfit a változékony tavaszra

(Szponzorált tartalom) Idén tavasszal nagyjából minden lehetséges. Bezárunk, kinyitunk, esik, fúj, mínusz két fok van, majd utána pár nappal plusz húsz. Szóval tervezni azt pont nem lehet, sok mindenre, és annak az ellenkezőjére is felkészülni viszont ajánlott. Így van ez az öltözködéssel is: két tavaszi outfit következik a Bonprix kínálatából – az egyik jó időre és társas alkalmakra, a másik hűvös időjárás és kevésbé alkalmi jellegű programok esetére.

Extra nőies tavaszi outfit tüllben, egy kis csavarral

Tavaszi outfit 01

A tüllszoknyáról én mindig azt gondoltam, hogy nem vagyok elég fodros-nőcis egyéniség hozzá. Egy darabig még akkor is tartotta magát nálam ez az előítélet, amikor egyre több tüllből készült darab bukkant fel az üzletekben, és egyre több nem-annyira-fodros-nőcis összeállítást is láttam tüllszoknyával. A Mom With Five bloggere, Barbi például zseniálisan tudja hordani a tüllös cuccokat tornacipővel, pedig ő sem az a kifejezett plázacica típus. Az ő ihletésére is kezdett motoszkálni bennem, hogy csak ki kellene próbálni ezt a tüllszoknya-dolgot. Elég határozott elképzeléseim voltak az ideális darabról, a Bonprix tüllszoknyája pedig pontosan azt hozta, amit szerettem volna.

Ezt olvastad már? 5 tavaszi trend

A fonott, telitalpú vászoncipő régi kedvencem. Nyári alapdarabnak számít nálam, többet is elnyűttem már belőle. Most pedig aktuálissá vált, hogy vegyek belőle egy új párat, szintén a Bonprix-től. Nagyon bejön ez a gumis, keresztpántos, kicsit balerinás megoldás, a vászon felsőrész miatt szellős, és sokkal kényelmesebb, mint egy átlag magas sarkú cipő.

A tavaszi outfit csavarját a fekete, necces felsőrész, és a vastag, megkötős öv adja. Kicsit vadít az összhatáson, kontrasztos a lágy rózsaszínnel, szóval segít, hogy mégse legyen az egészből cukirózsaszín vattacukor. Ha lesz még tavasszal vagy nyáron olyan helyzet, hogy biztonsággal bulizhatunk, akkor ez a tavaszi outfit ott fog készen várni a szekrényben.

Ezt olvastad már? Egy sárga kardigán két arca

A pulcsit és a bokacsizmát sem tesszük még el

Tavaszi outfit 02

A jó idő azonban sajnos nem garantált, akkor sem, ha május van. Sőt, emlékszem olyan tavaszra és nyárra is, amikor még május-júniusban is kabátban járkáltunk. Vagyis egy bokacsizmát azért elöl hagytam a biztonság kedvéért, ha esetleg beütne a hideg. Ezt a műfajt egyébként is szeretem, erősen bokacsizmás egyéniség vagyok télen-nyáron. A Bonprix csizmájával már szemeztem egy ideje, nagyon tetszik a kívül-cipzáros fazonja, és a hímzés is feldobja ezt az egyébként nem túl bonyolult műfajt. A hűvös időre szánt tavaszi outfit alapdarabja ez a hímzett bokacsizma lett. Nagyon jót tesz az összhatásnak, hogy a hímzés a farmer szárán is folytatódik, ha más színvilággal is. A rózsaszín, csipkés, nőcis stílust itt az egyik kedvenc, csipkekötött kardigánom képviseli. Alá pedig egy szimpla, fehér vállpántos trikó került, ettől válik a tavaszi outfit variálhatóvá, ha esetleg mégis kisütne a nap, és délben már plusz 25 fok lenne.

Ezt olvastad már? Nyári trend egy különös nyárra

Ebben a blogbejegyzésben további tavaszi-nyári összeállításokat találsz erre a három alapdarabra hangszerelve.

Köszönöm, ha megosztod a linket, a cikket viszont légy szíves, ne másold. Gyere beszélgetni a Zöldsaláta Facebook-oldalára vagy az Instagramra!

Ésszel, szívvel, lélekkel: Judit

Fotók: Judit

2 Comments

  1. Pingback: Egy blézer mind fölött: elegáns alapdarab az ünnepekre - Zöldsaláta

  2. Pingback: A klasszikustól az eklektikusig: főszerepben a bőrdzseki - Zöldsaláta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .