Egy rövidnadrág négy arca: színtípusok és stílustrükkök

Egy rövidnadrág négy arca: színtípusok és stílustrükkök

A rövidnadrág igazi nyári mindenes viselet. Ha pedig nem a létező legrövidebb, “mindent kitevős” verzióra szavazol belőle, simán lehet akár elegáns is. Az Élet színesben blogon összegyűjtöttem egy jó adag inspirációt ebben a témában, itt pedig a négy alap-színtípusra hangszereltem ugyanazt a fehér rövidnadrágot, különböző alkalmakra és stílusokban.

Rövidnadrág 01
Fotó: Unsplash.com

Az alap: a basic fehér rövidnadrág

Egy nagyjából combközépig érő fehér rövidnadrág igazi alapdarab, amit akár egész nyáron nyúzhatsz. A letisztult eleganciától a csillogós partiszettig szinte mindenféle stílust tud, és nagyjából bármivel felveheted, ami illik a szín- és alkattípusodhoz. A négy alapvető színtípust ezúttal más-más alkalomra öltöztettem fel erre a ruhadarabra alapozva.

Tavasz típus: rövidnadrág a trópusi nyaralások stílusában

Rövidnadrág outfit tavasz típusoknak

A tavasz típusoknak egy trópusi mintás, nyaralós szettet válogattam össze. A blúz trópusi levélmintája (tavaszi zöldben, természetesen) visszaköszön a kényelmes, fonott talpú espadrilles-en. A kiegészítők természetes, nyers színűek, illenek a cipő fonott talpához. A kényelmes, fehér rövidnadrág pedig pont remek viselet egy tengerparti sétához, múzeum- vagy piaclátogatáshoz.

Nyár típus: visszafogottan nőies outfit

A nyár típusra “hangszerelt” összeállításban a rövidnadrág egy visszafogottan nőies, városi outfit része. Barátnős kávézáshoz, shoppinghoz, kényelmes öltözéket kívánó nyári estékhez ajánlanám. A finom, rózsaszín felső, amelyhez a táska árnyalata is illeszkedik, jól megy a nyár típusúak finom, hűvös, pasztelles színvilágához. Az összképet kényelmes papucs és finom ezüst ékszerek egészítik ki. Semmi fakszni, mégis elegáns.

Ősz típus: a rövidnadrág esete a letisztult eleganciával

Még hogy a rövidnadrág nem elegáns viselet! Ha úgy akarod, az is lehet. A kicsit katonás keki árnyalatú felső és blézer visszafogottá és letisztulttá teszik az összképet. Céges partira, nem túl szigorú dresszkóddal működő, de elegáns rendezvényekre is simán fel lehet venni.

Tél típus: induljon a parti!

Abban egyelőre nem ért egyet mindenki, hogy biztonságos-e most bulizni (én még egy ideig biztos nem megyek), de ha bulizol, akkor tedd stílusosan. A rövidnadrág itt egy igazi partiszett alapja, a Tél típushoz illő, vibrálóan élénk, hideg színekben. A sima fehér rövidnadrág mellé nyugodtan felvehetsz egy selyemtopot és egy tűsarkú cipőt.

Köszönöm, ha megosztod a linket, a cikket viszont légy szíves, ne másold. Gyere beszélgetni a Zöldsaláta Facebook-oldalára vagy az Instagramra!

Ésszel, szívvel, lélekkel: Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .