Őszi ruhák a Bonprix-től, avagy koncentráljunk a részletekre!

Őszi ruhák a Bonprix-től, avagy koncentráljunk a részletekre!

(Szponzorált tartalom) Nekem 2020 eddig az apró, a belső, a részletgazdag történések éve. Ami kívülről stagnálásnak, visszahúzódásnak látszik, az közelebbről megnézve változás, apránként, belülről indulva, lépésről lépésre. És ahogy bent, úgy kint: ez a részletgazdagság mutatkozott meg az őszi ruhák kiválasztásánál, megrendelésénél is, A részletgazdag szépségeket a Bonprix webáruház kínálatából válogattam.

A reneszánsz faliszőnyegek nyomában

Őszi ruhák 01

Ez a ruha egyrészt a színei miatt tetszett meg. Messziről nézve ősziesek, közelről azonban ott vannak benne a nekem nagyon előnyös élénkek is. A mintája is ilyen játékos, nekem a reneszánsz faliszőnyegek jutnak róla eszembe. Ráadásul nagyon kényelmes. Igaz, műszálas anyag, de ennek megvan az az előnye, hogy nem kell vasalni, csak felkapom, és máris kész az outfit. Átlapolt, megkötős fazonjának köszönhetően annyira alakra simuló, amennyire szeretném. Amilyen egyszerű és kényelmes az egyik oldalról, olyan extra és látványos a másikról. Nekem egyértelműen ez az őszi ruhák favoritja.

Ezt olvastad már? Őszi stílus: puha ruhák, melegítő színek

Az őszi ruhák jolly jokere

Őszi ruhák 02

A sötétkék, szintén részletgazdagon díszített ruha számomra az őszi ruhák jolly joker darabja. Akár egy skinny farmerhez is fel lehet venni tunikaként, de önállóan is megállja a helyét. Kényelmes csizmával hétköznapi viselet, tűsarkúval ünnepi. Nagyjából egyenes szabású, így az én egyenes alkatomhoz jól jön hozzá egy öv, de más alkattípusok esetében még az sem kötelező. Szintén nem igényel vasalást, bármikor ki lehet kapni a szekrényből.

Ezt olvastad már? Nyári trend egy különös nyárra

Így váltanak az őszi ruhák klasszikusból különlegesbe

Hímzett ing

A fehér ing igazi szuperklasszikus, szinte mindenkinél az alapruhatár kötelező eleme. Ez tényleg egy univerzális darab, a farmerből ugyanúgy elegáns öltözetet csinál, mint a fekete, vagy akár egy színes szoknyából, nadrágból. Munkába és buliba egyformán jó (most inkább ne menjetek buliba, oké?). A sima fehér ingből pedig megint csak a szépen kidolgozott, apró részleteknek köszönhetően lesz különleges, látványos darab. Egy kis hímzés a gomboláspánton, és máris egészen más az összhatás. Lehet népviseletes, lehet hippis, lehet romantikus – hogy még több árnyalattal gazdagodjon az őszi ruhák által nyújtott lehetőségek palettája.

Köszönöm, ha megosztod a linket, a cikket viszont légy szíves, ne másold. Gyere beszélgetni a Zöldsaláta Facebook-oldalára vagy az Instagramra!

Ésszel, szívvel, lélekkel: Judit

Fotók: Judit

5 Comments

  1. Pingback: Te melyik évszaktípus vagy? Így zajlik a színtanácsadás - Zöldsaláta

  2. Pingback: Így hat rád 2021 színe, a szürke és a sárga - Zöldsaláta

  3. Pingback: Egy sárga kardigán, két alkalom, két stílus - Zöldsaláta

  4. Pingback: Vidéki romantika a városban: szuper felsők nyárra és őszre - Zöldsaláta

  5. Pingback: Egy blézer mind fölött: elegáns alapdarab az ünnepekre - Zöldsaláta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .