Egy sárga kardigán, két alkalom, két stílus

Egy sárga kardigán, két alkalom, két stílus

(Szponzorált tartalom) Úgy tűnik, nem igazán tudok elszakadni az év egyik színének választott vidám, napsugaras sárgától, Így az aktuális Bonprix-rendelésem középpontjában is egy színtípusomhoz illő, meleg és telített árnyalatú sárga kardigán állt, néhány fontos kiegészítő mellett. Aztán elkezdtem vele kísérletezni, és ez a kétféle stílus lett a végeredmény.

Sárga kardigán 01

Klasszikusan: sárgában és szürkében

Sárga-szürke

Írtam már róla, mit érdemes tenni, ha az aktuális kedvenc ruhám nem nagyon megy a színtípusomhoz. Ezzel a régi, kényelmes és kedvelt szürke ruhámmal is hasonló a helyzet. Bármennyire is klasszikusan elegáns, ez a világos ezüstszürke önmagában, különösen ilyen nagy felületen kicsit hideg és halvány az én meleg, élénk Tavasz-Tél vagyis élénk tavasz típusomhoz. De itt jön a képbe a helyzet megmentésére a sárga kardigán. Hogy még egy kicsivel elegánsabb legyen, összefogtam a szintén a Bonprix-től érkezett vékony, sárga övvel. A garbós ruha letisztult, egyenes szabása mellett jól mutat a sárga kardigán. Ráadásul így együtt szuperpuha és finom, meleg az összeállítás, szóval ha még jönnek keményebb hidegek a télen, akkor is beválik majd. Ja, és az összeállítás a 2021-es Pantone színeket is hozza, szóval azt is elmondhatom, hogy teljesen szezonális vagyok.

Ezt olvastad már? Őszi trend a Bonprix-től, avagy figyeljünk a részletekre!

Lazán: sárga kardigán urban cowgirl stílusban

Sárga kardigán 02

Úgy 30 év Guns N’Roses rajongás van mögöttem, szóval nehéz lenne rám fogni, hogy csak divatból hordom a Guns pólót. A kedvenc zenekaros pólóimat nagyjából bárhová képes vagyok felvenni,, nem csak akkorra szólnak, amikor kimondottan rockernek öltözöm. Most úgy éreztem, hogy az urban cowgirl fedőnevű szerelésnek lesz az alapja.

Sárga kardigán 03

Szürkészöld farmerrel, a Bonprix-től származó hímzett westerncsizmával (nagyon bírom a hímzett szárát, szerintem kimondottan menő darab), a hozzá illő, szintén Bonpprix-es hímzett ovvel hoztam össze, És persze itt is itt van a sárga kardigán. Ezúttal nem fogtam össze sehogy, így a legkényelmesebb viselet, és eléggé feldobja az egész szerelés összhatását.

Köszönöm, ha megosztod a linket, a cikket viszont légy szíves, ne másold. Gyere beszélgetni a Zöldsaláta Facebook-oldalára vagy az Instagramra!

Ésszel, szívvel, lélekkel: Judit

Fotók: Judit

6 Comments

  1. Pingback: Kincsek (nemcsak) Valentin-napra a Thomas Sabo ékszerdobozából - Zöldsaláta

  2. Pingback: Tavaszi divat 2021: 5 trend, amivel már most is tavaszt idézhetsz

  3. Pingback: Két tavaszi outfit a változékony tavaszra - Zöldsaláta

  4. Pingback: Vidéki romantika a városban: szuper felsők nyárra és őszre - Zöldsaláta

  5. Pingback: Egy blézer mind fölött: elegáns alapdarab az ünnepekre - Zöldsaláta

  6. Pingback: Farmer farmerral: a legkényelmesebb őszi outfitek - Zöldsaláta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .