Nyári ruhatár: a kedvenc darabjaim

Nyári ruhatár: a kedvenc darabjaim

(Szponzorált tartalom) Pillanatokon belül itt a nyár, ami általában együtt jár némi ruhatárfrissítéssel is. A nyári ruhatár új kedvencei ezúttal is a bonprix webáruház kínálatából származnak. Van közöttük rég kinézett kedvenc, és első látásra szerelem is.

Nyári ruhatár 01

A nyári ruhatár alapdarabja: a basic nadrág

Nyári ruhatár: basic nadrág

Az utóbbi időben elég sok mintás, virágos, feltűnő cucc landolt nálam, így rájöttem, hogy nagy szükségem van egy abszolút letisztult, “semmi fakszni” jellegű alap nadrágra. Mondjuk úgy, hogy ez lesz a nyári ruhatár alapja, amire remekül lehet majd építkezni. Lehet benne egyszerűnek és elegánsnak lenni, egy sima, fehér póló, de egy mintás is remek hozzá, ha pedig úgy tartja kedvem, akkor valami egészen extrával is fel lehet venni, mert szépen ki fogja egyensúlyozni. Ehhez a szetthez a május 4.-i Star Wars nap adta az ötletet (régi rajongó vagyok, na 🙂 ).

A régóta kinézett ruha: idén ez lesz a nyári ruhatár mindenese

Nyári ruhatár 02 - farmerruha

Ez a farmerruha évek óta szerepel a bonprix kínálatában, szemeztem is vele egy ideje, de valahogy mindig más került az előtérbe. Most viszont minden összeállt ahhoz, hogy lecsapjak rá. Nem bántam meg, pont olyan szép, mint a képen. Egyszerre kényelmes és “vonulós”, vadnyugati és királylányos. A kiegészítőkkel is lehet majd épp eleget játszani, így jóval sokoldalúbb, mint amilyennek elsőre látszik.

A nyári ruhatár extra kedvence: még mindig a mediterrán

Kék-fehér mintás ruha

Évek óta szerelmese vagyok a kék-fehér mediterrán csempemintának. Úgy tűnik, még mindig nem ment ki a divatból, idén is a nyári ruhatár egyik alapja lesz. Ez a Dolce&Gabbana utánérzéseket keltő ruha a “szerelem egy pillantásra” kategória lett nálam. Nem annyira a 35 fokos napokra ajánlom, mivel az anyaga vastagabb az átlagnál, ráadásul viszonylag rugalmas műszál. Nyáresti koktélozáshoz, szabadtéri előadáshoz, partira viszont tökéletes.

Köszönöm, ha megosztod a linket, a cikket viszont légy szíves, ne másold. Gyere beszélgetni a Zöldsaláta Facebook-oldalára vagy az Instagramra!

Ésszel, szívvel, lélekkel: Judit

Olvasd el ezt is!

Így kezdj hozzá a gardróbrendezéshez!

Merész minták szezonja

Nyári darabok a vidéki romantika jegyében

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .