Ziaja Baltic Home Spa fit, avagy a strandtest-ügy

Ziaja Baltic Home Spa fit, avagy a strandtest-ügy

(szponzorált tartalom) A karácsonyfa leszedve, és bár a farsangi fánk még nem készült el, azért a strandtest-projekt már befészkelte magát a fejembe. Oké, tudom, legyen tested, és menj vele strandra, ez eddig rendben van. De azért legyünk kicsit őszinték: ki az, aki még sosem nézett bele (ön)kritkusan a rosszul bevilágított próbafülke tükrébe fürdőruha-vásárlás közben? Én bevállalom, hiú vagyok, főleg, amióta van egy-két narancsbőr itt-ott, amit nehezebben tüntetek el, mint régen, akárhogy is sportolok. Hiába no, az évek, meg a rutin… Úgyhogy a tél végi, tavasz eleji testformálás projekt főszereplője az edzés és a zöldség mellett a Ziaja Baltic Home Spa fit termékcsalád lesz.

A Ziaja termékek egyébként régóta a kedvenceim közé tartoznak, többek közt azért, mert ár-érték arányban verhetetlenek. A webshopon, jó néhány DM és Rossmann üzleten és a Bijó szakáruházon kívül ma már három márkaboltjuk is van: Budapesten a Camponában és újabban az Árkádban is, valamint Kecskeméten.

Ziaja Baltic Home Spa fit

Ziaja Baltic Home Spa fit: wellness szauna nélkül

Az évnek ez az a szakasza, amikor mindig nagyon vágyom egy jó wellness-hétvégére, ahová aztán vagy sikerül eljutnom, vagy nem. A jelenlegi helyzetben értelemszerűen a “vagy nem” érvényesül, szaunám sincs itthon, szóval maradnak a fürdőszoba nyújtotta wellness-lehetőségek. Persze a Ziaja Baltic Home Spa fit sorozat testápolóit is jobb lenne egy jó kis finn szauna után alkalmazni (van is kimondottan szaunázáshoz ajánlott mirobőrradír a sorozatban), de egy kellemes, meleg fürdő is megteszi előkészítésnek.

Aztán jöhet a Ziaja Baltic Home Spa fit makrogranulátomos testradírja, amely 90 százalékban természetes összetevőket tartalmaz. Finoman radírozza és hidratáló és bőrpuhító zsírsavakban gazdag illipe-vajjal puhítja a bőrt, közben pedig kellemes mangóillatot áraszt. A benne levő koffein serkenti a mikrokeringést, így a radírozás hatása mellett ezzel is fellép a narancsbőr ellen. A benn levő füge-kivonat természetes savakat, mikroelemeket tartalmaz.

A hozzá illő Ziaja Baltic Home Spa fit hidratáló, feszesítő testszérum is 95 százalékban természetes anyagokból készült. Különösen szeretem a nyarat idéző mangóillatát, és azt, hogy valóban pillanatok alatt felszívődik, miközben a benne levő illipe-vaj hatékonyan hidratál. A narancsbőr-ellenes hatás reális felméréséhez még nem használom elég régen, de azt érzem, hogy a koffein-tartalma kicsit bizsergeti a bőrt használat után, szóval minden valószínűség szerint tényleg serkenti a mikrokeringést.

Törölközők

Strandtesthez hidratált arc is jár

A csomagnak, amit kipróbálásra kaptam, része a Ziaja Baltic Home Spa fit light formula arckrém is. A könnyű hidratáló és oxigenizáló arckrém óceáni alga kivonattal véd a szabad gyökök, az oxidatív stressz valamint a képernyőkből áradó kék fény hatásai ellen. Namármost nekem a képernyő, számítógép előtt dolgozó emberként kb. napi 8 óra, szóval ez a tulajdonsága nagyon jól jön. Ráadásul így a tél végére eléggé érzékennyé vált a bőröm, úgyhogy most minimál-rutint futtatok a szépségápolásban: arctisztító, tonik, szemránckrém, hidratáló, és ha szükséges, akkor egy kis szérum. Eddig nagyon jól teljesít a krémes emulzió, amelyet a termékcsalád többi tagjával együtt a vegánok is nyugodt szívvel használhatnak. Finoman kisimítja a bőrömet, nagyon hamar felszívódik, nem zsírosít, nem irritál.

Köszönöm, ha megosztod a linket, a cikket viszont légy szíves, ne másold. Gyere beszélgetni a Zöldsaláta Facebook-oldalára vagy az Instagramra!

Ésszel, szívvel, lélekkel: Judit

Fotók: Judit, Pixabay.com

One comment

  1. Pingback: Kipróbáltam,a Ziaja GdanSkin kozmetikumokat - Zöldsaláta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .