Tengerillat a fürdőszobában: kipróbáltam a Ziaja GdanSkin kozmetikumokat

Tengerillat a fürdőszobában: kipróbáltam a Ziaja GdanSkin kozmetikumokat

(Szponzorált tartalom) Gdansk egy lengyel nagyváros a Balti-tenger partján, amely sok minden más mellett arról is nevezetes, hogy 30 év itt kezdődött el a Ziaja kozmetikai márka története. Az évfordulóra piacra dobott Ziaja GdanSkin kozmetikumok ennek állítanak emléket – és persze a márka többi kozmetikumához hasonlóan kiváló minőségűek.

Ziaja GdanSkin termékcsalád

A GdanSkin kozmetikumokkal kicsit korábban kezdődött a közös történetünk, mint a legtöbb itthoni Ziaja-rajongónak. Még 2018-ban jártam Lengyelországban, és ha már ott volt kéznél a „hazai pályán” egy Ziaja üzlet, muszáj volt bemenni. A GdanSkin kozmetikumok egy szaglásra a kedvenceimé váltak, a tengerillattal ugyanis bármikor le lehet venni a lábamról. A GdanSkin termékek illatukkal és hatóanyagaikkal is a tengert idézik . A finom, vizes illat mellett az algák, a tengeri kollagén és a biofermentált ásványi anyagok gondoskodnak a bőrápolásról.

Ebből a sorozatból próbálhattam most ki három terméket: egy olajos arctisztítót, egy arc- és testpermetet, illetve egy irritációk ellen bevethető hidrogélt.

Ziaja GdanSkin algás arcmosó olaj

Ziaja GdanSkin arcmosó olaj

Az olajos arctisztítás az utóbbi években örvend soha nem látott népszerűségnek. A mai olajos lemosók esetében egyáltalán nem kell attól félni, hogy eltömítik a bőrt, a faggyút és a szennyeződéseket viszont hatékonyan leoldják. A legújabb formula az olajból víz hatására arclemosó tejjé átalakuló készítmény- a Gdanskin család arcmosó olaja is ilyen.

Illat terén a három közül ezt a terméket találták el a legkevésbé, itt inkább a hatást adó barna alga (Laminaria ochroleuca), illata érvényesül, mintsem a tengeri szellőé. A hatása viszont magért beszél: arctisztítás után hihetetlenül puha és hidratált lesz az arcom, egyáltalán nem feszül. A sminket és a napi szennyeződést szépen leoldja. Felkenem, bemasszírozom, majd langyos vízzel lemosom, és jöhet a tonizálás.

Ziaja GdanSkin arc- és testpermet

Ziaja arc- és testpermet

Ennek az arc- és tespermetnek viszont igazi tengerillata van, ráadásul abszolút többfunkciós termék. Tonikként is szoktam használni az arcmosó olaj után, de jó lesz nyáron út közben felfrissülni, sőt, a smink fixálására is alkalmas. Orvosi pemetefűvel, tengerparti szalmagyopárral és biofermentált mikroelemekkel hidratálja, tonizálja a bőrt. Nyáron még könnyű parfümhelyettesítőnek is használni fogom.

Ziaja GdanSkin hidrogél maszk arcra és testre

Ziaja hidrogél

Elsősorban az irritált bőrre ajánlják ezt a géles-krémes maszkot, de csak úgy, puhító, hidratáló éjszakai maszknak is kiváló. A benne levő tengeri kollagén csökkenti a ráncokat és hidratál, a körömvirág pedig a gyulladásokat gátolja. A barna alga (Laminaria oschroleuca) antioxidáns és vízmegkötő hatással bír, a biofermentált mikroelemek és az orvosi pemetefű is hidratálnak és erősítik, nyugtatják a bőrt. Bár zsírmentes gél-formula, mégis meglepően tápláló érzés, amikor felkened. Nem kell lemosni, vagyis egyfajta gazdag éjszakai krémként is funkcionálhat. A napégés elleni funkciójára inkább ne legyen szükség (nem győzöm mantrázni a „fényvédő” szót), de a hidratáló tulajdonságára nyugodtan számíthatsz. Az illata a Ziaja GdanSkin termékekre jellemző, finom tengerillat.

Köszönöm, ha megosztod a linket, a cikket viszont légy szíves, ne másold. Gyere beszélgetni a Zöldsaláta Facebook-oldalára vagy az Instagramra!

Ésszel, szívvel, lélekkel: Judit

Fotók: Judit

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .