Kincsek (nemcsak) Valentin-napra a Thomas Sabo ékszerdobozából

Kincsek (nemcsak) Valentin-napra a Thomas Sabo ékszerdobozából

Az ékszer mindig tuti ajándék – Valentin-nap táján pedig különösen. És itt most nem csak a klasszikus lánykérő gyűrűre gondolok, azt úgysem vesz, és nem is kap az ember minden évben (kivéve, ha Gábor Zsazsa nyomdokait követi). Viszont “sima” ékszerből sosem elég: a legtöbb nőben van valahol mélyen belül egy kicsi szarka, akinek felcsillan a szeme, ha csillogót lát. A Thomas Sabo idei, tavaszi-nyári kollekciója pedig többszörösen is gondoskodik erről a bizonyos felcsillanásról. Sőt, még azzal a gonddal is leszámol, hogy mit ajándékozzunk életünk pasijának.

Thomas Sabo 01

Színes egyéniségeknek

Thomas Sabo színes ékszerek

A tél szürkesége után a legtöbben alig várjuk, hogy a tavasz ismét kiszínezze a világot. A Thomas Sabo kollekcióiban is ez a színpompás világ mutatkozik be. A vidám, sokszínű kövekkel díszített ékszerek úgy tudják színek egész sorát felvonultatni, hogy közben egyáltalán nem lesz belőlük túl sok. Egyszerűen vidám, pezsgő, színes az összkép.

A Thomas Sabo virágoskertje csupa nőiesség

Thomas Sabo - nőies ékszerek

A Magic Garden kollekció a természettel való kapcsolatunkat idézi fel: virágok, fák, pillangók, szitakötők – csupa olyasmi, amit minden tavasszal újra felfedezünk, és nem tudunk megunni. A pasztell színek és a természetes virágminták a romantikus, nőies lelkeket fogják a legjobban megörvendeztetni.

Klasszikus elegancia

Thomas Sabo Heritage kollekció

A Heritage kollekcióban az arany színét a mély smaragdzölddel kombinálták. Ezek a letisztult vonalak időtlenül elegánsak, bármilyen korosztálynak és bármilyen alkalomra tökéletesek. Nekem már csak a blogom nevéből fakadóan is egyik kedvenc színem a zöld, így ez a vonal különösen megfogott. Persze aki nem szereti a zöldet, annak sem kell csalódnia. Ebben az időtlenül elegáns kollekcióban a finom rózsaszín vagy a kék is helyet kapott, már csak az ízlésednek és a színtípusodnak megfelelően kell döntened.

Finom, mégis észrevehető

Thomas Sabo finom ékszerek

Évekig ilyen finom ékszereket hordtam, majd szépen eltérültem a nagyobb méretek és a feltűnőbb vonalak felé. mostanában kezdem újra felfedezni ezeket a finom, mégis nagyon is észrevehető, apró darabokat – immár nem biztonsági játékként, mint régen, hanem nagyon is tudatosan alkalmazva. A Thomas Sabo Charm Club csupa ilyen finomsággal kápráztat el. Elég egy pici, szikrázó csillogás itt-ott – ne hidd, hogy senkinek nem fog feltűnni!

Rebel at Heart: a Thomas Sabo kollekciója férfiaknak… vagy akár nőknek

Rebel at Heart kollekció

A Rebel at Heart az egyik kedvenc kollekcióm a Thomas Sabo tavaszi-nyári vonalai közül. Egyrészt azért, mert ezek a férfias darabok nekem is a szívemhez szólnak. Volt olyan időszak az életemben, amikor hosszú ideig nyomoztam a megfelelő kard-medál után, itt pedig még kardos fülbevaló is van a medál mellé.. Meg indián jellegű bölénykoponya, zodiákus és Anjou-lilom. Szóval ebből a vonalból én is simán tudnék választani (tudom, tudom, nő létemre…. LOL). A másik, amiért nagyon tetszik az egész kollekció, az az, hogy elképzeltem az ékszerek gazdáit – na szóval pont azok a férfiak szoktak nekem bejönni, akik ezeket a cuccokat tudják stílusosan viselni.

David Garrett

A Thomas Sabo kiváló modellt talált a kollekcióhoz, David Garrett hegedűművész adja az arcát és a stílusát az ékszerekhez. Csak annyit tudnék hozzátenni, hogy igen, valahogy így…

Köszönöm, ha megosztod a linket, a cikket viszont légy szíves, ne másold. Gyere beszélgetni a Zöldsaláta Facebook-oldalára vagy az Instagramra!

Ésszel, szívvel, lélekkel: Judit

Fotók: Thomas Sabo Magyarország

One comment

  1. Pingback: Tavaszi divat 2021: 5 trend, amivel már most is tavaszt idézhetsz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .