8 kényelmes és csinos otthoni ruha – nemcsak Húsvétra!

8 kényelmes és csinos otthoni ruha – nemcsak Húsvétra!

Idén Húsvétkor elmarad a vendégjárás, locsolkodni is csak a vélünk élő férfiak fognak. Idén Húsvétkor relaxálás lesz a program. De hogyan öltözz fel hozzá úgy, hogy kényelmes is legyen a ruhád, de azért túlságosan elkényelmesedett se legyél? Milyen az igazán jó otthoni ruha? Körülnéztem a Beautyinthebox.hu webáruház kínálatában, és hoztam pár remek ötletet.

Otthoni ruha - mit vegyek fel?

Amióta pár hete a fél ország home office-ban dolgozik, gyakran kerül szóba, milyen az ideális otthoni ruha. Arról már írtam, hogy nem vagyok híve annak, hogy full irodai szettben, utcai ruhában toljuk az ipart távmunkában. Ennél ez a műfaj sokkal lazább és kényelmesebb, miért ne használnánk ki ezt az előnyét? Ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy kinyúlt macinaciban kell otthon szaladgálni, mert az egyrészt nem annyira kényelmes, mint amilyennek látszik, másrészt pedig elképesztően lehangoló. Valami olyasmi kell, amiben nem feszengsz, de nem is zuhansz szét teljesen. De vajon hol van ez a középút?

Ezt olvastad már? Szépségnap a karanténban: egy kis feltöltődés és énidő

Kényelmes otthoni ruha a húsvéti ünnepléshez

3 otthoni ruha Húsvétra

Normál esetben kiöltöznénk, vendégségbe mennénk, locsolókat várnánk, vagy utaznánk. Az utóbbi három dologra most nem alkalmas a helyzet, ennélfogva a kiöltözés is más értelmet nyer. Persze van, aki szereti extrán megadni a módját, és otthon is alkalmiban, tűsarkúban ünnepelni. Nincs ezzel a világon semmi baj, csak én, bevallom, kényelmesebb vagyok ennél. Persze azért szeretek csinosan ünnepelni, de most, hogy otthoni ünneplést tervezünk, valami olyasmit fogok felvenni, ami laza, kényelmes, mégis jól néz ki. Például egy rugalmas, de dögös ruhát.

A mintás ruhát itt találod.

A királykék ruha itt vár rád.

A szürke ruhát itt tudod megnézni közelebbről.

Ezt olvastad már? Karantén idején is tegyél a lelki egészségedért!

Dolgozó nő a home office-ban

2 otthoni ruha munkához

Ahogy már többször is írtam, az otthoni munka nem egyenlő azzal, hogy ugyanazt csinálod, mint az irodában, csak úgy, hogy közben otthon tartózkodsz. Ha már otthon dolgozhatsz, akkor használd ki, hogy nem kell utazni, nem kell dresszkódokat betartani, simán lehet rajtad kényelmes otthoni ruha. Ha attól áll át az agyad munkás üzemmódra, hogy “dolgozós” ruhába öltözöl, sőt, akár egy benti használatra kijelölt cipőt is felhúzol, akkor tedd, de szeresd annyira magad, hogy mindez kényelmes legyen. Egy menő overállal például nem foghatsz mellé, és még a videós értekezlet miatt sem kell majd átöltöznöd.

A barna overallt itt rendelheted meg.

A sötétkék overallt itt találod.

Ha otthon is szívesebben vagy cipőben, mint papucsban, akkor itt keresd a barna balerinacipőt.

Ezt olvastad már? Az otthoni munka egyenlő a pizsamában fetrengéssel?

Van az a nap, amikor az otthoni ruha a pizsamát jelenti

Kényelmes pizsamák

Igen. bármennyire is jönnek az intelmek, hogy az otthoni ruha az nem egyenlő a pizsamával, van az a nap, amikor nincs más vágyad, mint délig pizsiben grasszálni otthon. Engedj neki nyugodtan, nincs semmi baj ezzel sem. Szerintem sokan érezzük ezt mostanában. Valahol tényleg nem normális, hogy miközben épp kollektíven megtorpan a társadalom, az egyéntől még mindig elvárja, hogy teljes fordulatszámon pörögjön. Szóval tessék most szépen lelassulni. Ha van olyan nap, amikor nem kell egyszerre házitanítónak, élelmezésvezetőnek, dolgozó nőnek és kellemes beszélgetőpartnernek lenned, sőt, a kampányszerű önfejlesztésre sem érzel késztetést, akkor pizsi, arcpakolás, egy jó könyv és relax!

A kockás nadrágos pizsamát itt keresd.

A rövidnadrágos pizsi itt vár rád.

A plus size hölgyeknek is ajánlott, nőies hálóing itt lehet a tiéd.

Köszönöm, ha megosztod a linket, a cikket viszont légy szíves, ne másold. Gyere beszélgetni a Zöldsaláta Facebook-oldalára vagy az Instagramra!

Ésszel, szívvel, lélekkel: Judit

Fotók: Unsplash.com, Pixabay.com, Beautyinthebox.hu

4 Comments

  1. Pingback: Húsvéti ételek a szűk családi ünnepléshez: ezeket a recepteket próbáld ki!

  2. Pingback: Anyák karanténban, és egy kérdés: te hogy vagy? - Zöldsaláta

  3. Pingback: Tornacipő 1x1: így hordd és így ápold a nyári mindenest - Zöldsaláta

  4. Pingback: Az egyszerűség nyara: alapsmink három tételben - Zöldsaláta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .