Így lesz a hétköznapiból figyelemfelkeltő a szetted

Így lesz a hétköznapiból figyelemfelkeltő a szetted

Az öltözködés mindig egy finom vonalon egyensúlyoz a tömegbe való beolvadás, és az abból való kilógás között. Mert ugye, van a divat, a trend, amit te is azért viselsz, mert menő. De ahhoz, hogy ezzel együtt felhívd magadra a figyelmet, mégiscsak kell valami extra. Egy outfit több módon is lehet figyelemfelkeltő, az egyik ezek közül, ha van benne egy fókuszpont. Ez lehet egy központi elem, például maga a ruha vagy overál, és lehet egy kiegészítő, az egyébként viszonylag letisztult szett mellett. A lényeg, hogy csak egy legyen belőle (na jó, az azonos színű cipő és táska még ér), hogy ne váljon túlzottan eklektikussá az összkép. Ha csak egyetlen feltűnő darab van az öltözékedben, akkor nem zavarod össze a nézőt, és nem fogsz mindent összezagyválni. Máris mutatom, hogyan gondolom.

Figyelemfelkeltő kiegészítők: amikor a perifériára figyelsz fel

Az első legyen az a lenvászon-pamut összeállítás, amit az Élet színesben blogon már mutattam. Fehér nadrág és póló, első látásra semmi különös, de itt jön a csavar, vagyis a pink cipő. Eléggé feltűnő ahhoz, hogy mindenki megjegyezze (a nadrág és a cipő egyébként a bonprix kínálatából érkezett, szerintem a világ legkényelmesebb nyári viseletei).

Figyelemfelkeltő pink cipő

Ugyanezt el lehet játszani egy viszonylag cuki, feminin összeállítással is. A cipő itt nem csak a színével, hanem a formájával is kilóg kicsit, de épp csak annyira, hogy figyelemfelkeltő legyen.

Pink cipő 02

Amikor a központban van a lényeg

Mutatok pár példát arra is, amikor az öltözék egyik fő darabja a fókuszpont. Ilyenkor a többi darab legyen a lehető legegyszerűbb, ne versenyeztesd semmivel a figyelemfelkeltő részt.

Ez a bonprix overál például önmagában is elég hangsúlyos ahhoz, hogy semmi ne kelljen hozzá, Virágos, csipkés, alkalmi, szóval a cipő legyen a lehető leghangsúlytalanabb (ez a kényelmes darab szintén a bonprix-től érkezett).

Figyelemfelkeltő overál

Az aranyszínű felsői egy hűvösebb estén teljesen alkalmivá varázsolja az egyébként egyszerű lenvászon nadrágot és az elegánsan semleges cipőt (a nadrág ugyanaz, ami a pink cipős szettben is szerepel). Legyen ez az outfit főszereplője, épp elég feltűnő ahhoz, hogy minden szemet magára vonjon.

Aranyszínű felső

A kedvenc bonprix blézerem is elég hangsúlyos ahhoz, hogy akár egy színházi estén vagy elegáns partin is megállja a helyét. Csupa egyszerű, diszkrét darabbal, hiszen ebben az összeállításban ő a fókuszpont.

Blézer

Köszönöm, ha megosztod a linket, a cikket viszont légy szíves, ne másold. Gyere beszélgetni a Zöldsaláta Facebook-oldalára vagy az Instagramra!

Ésszel, szívvel, lélekkel: Judit

Fotó: Csiki Judit, kollázsok: Fashmates

Olvasd el ezt is!

A kedvenc nyári cuccaim

Nyári ruha a nyári énidőre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .