Tavaszi kabát, tavaszi táska – te melyiket választanád?

Tavaszi kabát, tavaszi táska – te melyiket választanád?

(Szponzorált tartalom) Bár még erősen február van, és az Élet színesben blogon épp tegnap írtam az örökzöld kötött cuccokról. nem állom meg, hogy el ne kezdjek a tavaszi divattal foglalkozni. Bár van egy olyan érzésem, hogy lesznek még mínuszok ezen a télen, momentán épp a melegrekordok dőlnek. Ha így megy tovább, akkor a tavaszi kabát szezonja is hamarabb eljön, mint gondolnánk. A kabátok mellé pedig táskákat is választottam a bonprix kínálatából (ahonnan a kabátok is érkeztek), hogy teljes legyen az outfit.

Tavaszi kabát vagy tavaszi poncsó?

Tavaszi kabát 01 - ballonkabát

A sötétkék bonprix ballonkabátot már mutattam a blogon. Farmerhoz ugyanúgy kiváló, mint a szoknyás-tűsarkús outfitekhez. Az az klasszikus alapdarab, amiből mindenképp kell egy egy nő ruhatárába. Ha nem tudod, mit vegyél fel egy outfithez, akkor a ballonkabáttal nagy valószínűséggel nem tudsz nagyot tévedni. A képen épp elegánsabbra vettem a figurát, tűsarkús-fehér nadrágos szettet választottam, de sportcipős verzióval is többször viseltem már, és meglehetősen elégedett voltam vele.

Tavaszi kabát 02 - poncsó

A poncsó teljesen új koncepció, és új szerzemény a bonprix-től. Volt már sok éve egy poncsós korszakom, de aztán leszoktam róla. Ez egészen addig tartott, amíg meg nem láttam ezt a darabot a weboldalon. Több előnye is van, azon kívül persze, hogy szép. Egyrészt pont annyira meleg, amennyire egy tavaszi, átmeneti időjárású napon melegnek kell lennie. Másfelől kényelmes, és aláöltözni sem nehéz, ha mégiscsak visszatérne kicsit a hideg. Harmadrészt pedig az öv szépen összefogja, amitől nem csak csinosabb lesz, hanem kényelmesebb is, nem kell folyton igazgatni, nem fog csúszkálni. Vagyis tavaszi kabát fronton nekem ez most egyfajta friss szellő, kicsit kilépve a farmerdzseki-bőrdzseki-ballonkabát vonalból.

Tavaszi táska sportosan és elegánsan

Tavaszi táska 01 - hátizsák

A két tavaszi kabát mellé hoztam két táskát is, hogy minden alkalomra egyszerű legyen választani a kiegészítők közül. A kék hátizsákban egy átlagos méretű laptop is elfér, de én valószínűleg az úszócuccot, a jógaruhát és hasonlókat is ebben a táskában fogom szállítani. A hosszú, rohangálós, “hátamon a házam” jeligéjű napokra is a legjobb választás lehet. A színe miatt pedig szinte mindenhez megy, ami sportos, laza.

Tavaszi táska - 02 - kézitáska

A másik verzió a letisztult, klasszikus kézitáska, amelyik úgy elegáns, hogy közben pont belefér a napi cucc. Kézben hordva még úrinősebb, de szerencsére azért van vállpántja is, ha így kényelmesebb. Még egy olyan darab a ballonkabát mellett, amire azt mondom, hogy “mindenes”, mert alig van olyan outfit, amihez ne illene.

Köszönöm, ha megosztod a linket, a cikket viszont légy szíves, ne másold. Gyere beszélgetni a Zöldsaláta Facebook-oldalára vagy az Instagramra!

Ésszel, szívvel, lélekkel: Judit

Fotók: Csiki Judit

Olvasd el ezt is!

További inspirációk ballonkabát témában

Főszerepben a bőrdzseki

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .