Ajándék anyák napjára az anyakényeztetés jegyében

Ajándék anyák napjára az anyakényeztetés jegyében

Az anyák napja szóljon az idén az anyák kényeztetéséről! Simán megérdemeljük az elmúlt jó néhány hónapi helytállásért. De akár azért is, hogy reggel beengedjük a suliba a gyereket, vagy bebuszozunk a munkahelyünkre a kisebb vagy nagyobb tömegben. Vagyis köszöntsd fel anyukádat, nagymamádat – de magadról se feledkezz meg. Az ideális ajándék anyák napjára most tényleg valami olyan, ami elkényeztet.

Anyák napja

Egy kis anyaidő: ajándék anyák napjára a LUSH-tól

Ajándék anyák napjára 01

A LUSH idén úgy döntött, hogy az anyák napi virágokat beköltözteti a fürdőszobába. Rózsa, jázmin, ylang-ylang, rebarbara – és egy fél óra a fürdőszobában. Anyaidő luxuskivitelben, és persze a többször használható kendőcsomagolásban, hogy Földanyának se okozzunk újabb problémákat.

Pandora: lelked rajta

Pandora

Nem győzöm eleget mondani, írni, posztolni, hogy az öltözéked akkor igazán a “tiéd”, ha minden ízében téged fejez ki. Ha azt mondja el rólad, amit te szeretnél közvetíteni a világ felé. A Pandora kollekcióját is azért szeretem, mert bár egy szinte már klasszikus ékszermárkáról van szó, mégis minden ékszeredet egyedivé, csak rád jellemzővé tudod tenni. Szó szerint lelked rajta. Akár az anyák-napi kollekció családi szimbólumaiból választasz, akár az időtlen kollekcióra szavazol, akár valami egészen más szimbólumot hordozol magadon, aminek csak te ismered a jelentését, a személyre igazított ékszer mindenképp ideális ajándék anyák napjára. És persze szüli- és névnapra, valamint egyéb alkalmakra is.

Anyafejlesztő ajándék anyák napjára: Power Mom Club

Power Mom Club

A Power Mom Club edukációs weboldalt két anyuka hozta létre, akik pontosan tudják, mennyire szüksége van a gyerekekkel otthon maradó anyáknak arra, hogy kevéske szabadidejüket tartalmasan, hasznosan, építően töltsék el. Az oldalon több mint 30 online kurzust találsz, számtalan témában – sőt, a gyerekeket is képes lekötni egy időre az oldal, amíg megiszol egy kávét és szusszansz egyet. A gyereknek is jó, ha nem egy fásult, feszült, beszűkült anyuka foglalkozik vele, hanem egy olyan, aki tudja, hogy a saját fejlődésére is joga van minden nap időt fordítani. És az sem mindegy, hogy milyen példát és anyaképet mutatsz neki mindezzel.

Anyabőr-kényeztetés

Kényeztető ajándék anyák napjára

Egy kicsit sem csodálkozhatunk rajta, ha az idei stressz (és persze a kozmetikushiány) nyomot hagy a bőrünkön. A NIVEA Hydra Skin Effect termékcsaládja viszont tiszta hialuronsav tartalmával hidratálja a bőrt, és a bőr saját hialurontermelő képességét is aktiválja. Az új termékcsaládban található hialuronsavat fermentációs eljárással állítják elő, ezért nagyon tiszta és hatékony, amellett, hogy összetételében hosszú és rövid molekulaláncokat kombinál. Ezeknek kettős hatása van: a hosszú láncú molekulák megkötik a vizet a bőr felső rétegében, a rövid láncúak pedig stimulálják a bőr saját hialuronsav-termelő természetes képességét.

Ajándékozz stílust!

Ajándék anyák napjára - színtanácsadás

Még mindig nincs meg az ideális ajándék anyák napjára, és nem szeretnél bevásárlóközpontba menni? Ajándékozz online szín- és stílustanácsadást! Ha ismered a szín- és alkattípusodat, olyan árnyalatokat hordhatsz, amelyek üdébbnek, fiatalabbnak mutatnak. Ráadásul az önismereted is fejlődik, hogy az öltözéked mindig azt fejezze ki, amit te szeretnél – és mindig önmagadnak érezd magad benne. Válaszd ki a neked tetsző tanácsadói csomagot, és ha április 30. péntek 24 óráig megrendeled és május 1. szombat éjfélig kifizeted, a listaárakból 20 százalék kedvezményt adok.

A COLOUR csomag most 20 000 forint helyett így 16 000 forintért

a SHAPE csomag 15 000 forint helyett 12 000 forintért,

a STYLE csomag 33 000 forint helyett 26 400 forintért,

a SELF-CARE csomag 40 000 forint helyett 32 000 forintért lehet a tiéd.

A csomagokról és a hozzájuk járó bónuszokról itt olvashatsz bővebben .

Miért jó ez neked?

– Ezentúl tudatosabban vásárolsz, csak olyan holmik kerülnek a szekrényedbe, amelyek tényleg jól állnak neked.

– Spórolsz a ruhákon, hiszen elhagyod az elhibázott vásárlásokat.

– Fejlődik az önismereted, hiszen az öltözködésed végre téged fog kifejezni.

Érdekel? Írj az eletszinesben@gmail.com címre!

Köszönöm, ha megosztod a linket, a cikket viszont légy szíves, ne másold. Gyere beszélgetni a Zöldsaláta Facebook-oldalára vagy az Instagramra!

Ésszel, szívvel, lélekkel: Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .