Nyári ruha, nyári színek, énidő – helló, augusztus!

Nyári ruha, nyári színek, énidő – helló, augusztus!

(Szponzorált tartalom) Van, amikor nem kell semmi trükk, semmi csavar, csak egy nyári ruha egy nem túl félős színben, meg némi énidő. Az augusztus nem véletlenül lett az énidő hónapja a blog összes felületén. Egyrészt ilyenkor lelassul az élet a melegben, mindenki szabadságra megy (aki meg nem, annak fokozottan kijár munka után a self care). Másrészt pedig nagy szeptemberi újraindulás előtt nem árt még egyszer eltávolodni kicsit a hétköznapi mókuskeréktől, és átgondolni, hogy akkor hogy is legyen ez az újraindulás, nagyjából az év végéig. Ehhez pedig szükség van egy kis saját magadra fordítható időre, amikor azt teszed, amit szeretnél. Ha úgy esik jól, akkor jössz-mész, bulizol, ha pedig úgy, akkor akár teszed a semmit. Az ilyen semmittevős időszakokban szoktak a legfontosabb dolgok történni, belül.

Lány dinnyével

De most beszéljünk egy kicsit a belső helyett a külsőről, úgyis összefügg a kettő. Az ilyen pihenős, “csak, ami jólesik” időszakokra olyan ruhák valók, amit csak felkapsz, veszel hozzá egy cipőt, egy táskát és esetleg némi ékszert, sminket (utóbbiak nem kötelezők), és már mehetsz is. Szín terén általában nem vagyok szégyenlős, nincs azzal semmi baj, ha a műfaj egyszerűségét egy erőteljes árnyalattal egyensúlyozod. Nem lehet mindig a semlegesek biztonságát választani (kivéve persze, ha ahhoz van kedved). Ezt a három ruhát a bonprix webáruházból rendeltem. Egy kis kiegészítéssel (pl. farmerdzseki, zártabb cipő) még szeptemberben is szuperek lesznek.

Nyári ruha utazáshoz

Nyári ruha utazáshoz

A halványzöld, sportos nyári ruha ideális az utazásokhoz, akár csak ide a közelbe utazom, akár távolabbra. Szellős, kényelmes, elég hozzá egy tornacipő és egy hátizsák (utóbbi szintén a bonprix-től érkezett), és kész a szett. Városi, jövős-menős napokra is ideálisnak gondolom, sőt, akár egy munkás hétköznapra is bevethető.

A klasszikus, királylányos nyári ruha

Piros maxiruha

A maxiruhákról az a hír járja, hogy csak a magas nőknek állnak jól. Ne higgyetek a fake news-nak, én minden vagyok, csak magas nem, mégis több nyarat átvészeltem már a kedvenc maxiruháimban. Ez a piros darab végtelenül egyszerű, mégis elegáns. A árnyalata pont jó az Élénk Tavasz színtípusomhoz, és egy városi sétához ugyanolyan menő, mint egy elegánsabb rendezvényre.

Shoppinghoz, sárgában

Sárga nyári ruha

Van valami érthetetlen vonzódásom a gumírozott, smokkolt megoldásokhoz. Azon kívül, hogy kényelmes, nincs rá konkrét okom, egyszerűen tetszik. Ez a sárga nyári ruha ezért is landolt a kosaramban, na meg azért, mert ha valami, akkor ez aztán igazán nyárias darab. Sárgában elindulni vidámság. Van, amikor pont erre van szükség a lelki egyensúlyhoz.

Köszönöm, ha megosztod a linket, a cikket viszont légy szíves, ne másold. Gyere inkább beszélgetni a Zöldsaláta Facebook-oldalára! Az Instagram-oldalamat pedig a rendszeres self-care tippekért érdemes követned.

Ésszel, szívvel, lélekkel: Judit

Olvasd el ezt is!

Már tavaly is tarolt a Barbie-rózsaszín

Vidéki romantika a városban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .