Sokoldalú február: 3 outfit, hogy mindig naprakész légy!

Sokoldalú február: 3 outfit, hogy mindig naprakész légy!

(Szponzorált tartalom) Mi jut eszedbe a februárról? A kínai újév? A Valentin-nap? A farsangi időszak, beleértve a velencei karnevált? Vagy az, hogy már eléggé eleged van ilyenkor a télből, jöhetne a tavasz? Nekem őszintén szólva mindegyik benne van a pakliban. Azt pedig nem győzöm eléggé hangsúlyozni, hogy egy jól megválasztott outfit minden helyzetben megfelelő hangulatba hozhat bennünket. Nem véletlen, hogy nálam az öltözködés a self-care szemlélet fontos része. És ha már ilyen sokoldalú ez a hónap, hoztam három outfitet, amelyek képesek minden arcához alkalmazkodni – a kapucnis ruhát, a két felsőt, a farmert és a bokacsizmát a Bonprix áruház kínálatából válogattam hozzá.

Home office outfit: kényelmesen elbújni a világ elől

Home office outfit

Tekintve, hogy itt ez a bájos kis omikron, még mindig a home office-t részesítem előnyben a mászkálással szemben, akkor is, ha ez extra óvatosságnak tűnik. És ha home office, akkor kényelmes outfit, ez nem is vitás. Néha megunom a farmer-pólós összeállításokat, ilyenkor jön az extra puha, extra kényelmes kapucnis ruha. Nem melegítőfelső, hanem egy komplett miniruha. Nekem kötelező hozzá az extra színes, mintás harisnya, de ezen túl semmi különöset nem kell vele tenni. A boltba leugráshoz éppúgy alkalmas, mint az itthoni munkához.

Klasszik irodai viselet: fehér blúz

Irodai outfit

Ebben a csipkés blúzban az a legjobb, hogy bár nagyon klasszikus és tipikusan jókislányos, mindig lehet rajta alakítani egyet. Farmerral vagy szoknyával, feltűnő övvel, tűsarkú cipővel, blézerrel, poncsóval, ékszerekkel. Lehet alkalmi outfit belőle, és lehet nagyon hétköznapi is, amelybe csak úgy odavetődött egy kis nőies csipke. Irodista-viseletnek épp olyan klassz, mint randiszerkónak. Nálam alapdarab, mert egy farmerral (főleg, ha kicsit mintás), és egy fehér blúzzal nem nagyon lehet mellényúlni.

Outfit randira: az ing férfias, de az üzenet cuki

Feliratos ing

Oké, ez nem az első randira való outfit, nem kell azonnal szerelmet vallani egy friss Valentin-jelöltnek. Ugyanakkor simán felveheted bárhová, ahol nem akarják félremagyarázni az üzenetét. A stabil partner nyilván nem fog fennakadni a feliraton, de a bevásárlásnál sem fogja senki félreérteni a dolgot. A férfias, klasszikus fehér ing a cuki üzenettel az “egyszerű, egy kis csavarral” kategóriába tartozik, és mint ilyen, emlékezetessé teszi az összhatást. A sokoldalúságát tovább növeli, hogy az ujja felgombolható, így a melegebb napokon is jól viselhető lesz. Különösen nagy, látványos, piros fülbevalóval kombinálva.

Köszönöm, ha megosztod a linket, a cikket viszont légy szíves, ne másold. Gyere beszélgetni a Zöldsaláta Facebook-oldalára vagy az Instagramra!

Ésszel, szívvel, lélekkel: Judit

Fotók: Csiki Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .