Trópusi koktél a hajnak: Ziaja sampon és balzsam ananásszal

Trópusi koktél a hajnak: Ziaja sampon és balzsam ananásszal

A tél sokféleképpen viseli meg a hajat: korpásodik, törik, hullik… A Ziaja viszont megtalálta az ellenszert, ami a hosszú téli napokból is kiszakít kicsit: úgy hívják, ananászos Ziaja sampon.

(Szponzorált tartalom) A Ziaja régóta kedvencem, váltig állítom, hogy ár-érték arányban verhetetlenek. A legutóbbi termékcsaládba, amelyet kipróbálhattam tőlük, többféle ananászillatú kozmetikum tartozik: például ananászos sampon, hajbalzsam, tusfürdő és sampon egyben, valamint testradír. Annyit máris elmondhatok, hogy ez a Ziaja sampon számomra egy kis trópusi koktél a téli hidegben.

Ziaja sampon 01

Ziaja sampon és balzsam: a vegánok is szeretik

A Ziaja érti az idők szavát, az ananászos termékcsalád 95 százalékban természetes összetevőkből áll, és a vegá88138an vásárlók igényeinek is megfelel. És hogy teljes legyen a frissítő koktél, az ananászos Ziaja sampon és társai koffeint is tartalmaznak. Ez a test és a fejbőr esetében egyaránt stimulálja a keringést, felfrissít, feszesebbé tesz, illetve serkenti a hajnövekedést. Ebben a hajhullással és egyéb finomságokkal kecsegtető téli hidegben pedig ez igencsak hasznos tulajdonság.

Ziaja sampon 02

A hajam klassz, puha lett tőle

Az egzotikus ananászos sampon amellett, hogy alaposan tisztít és frissít, a kifésülést is könnyíti, és koffeintartalmával stimulálja a hajhagymákat. Nekem kifejezetten kellemes tapintásúvá tette a hajam, pedig az minden sampontól hajlamos kiszáradni. A hajmosás befejezéseként pedig a Ziaja sampon hatását kiegészítettem a szintén ananász illatú, inulinban gazdag expressz hajbalzsammal, amely szintén koffeinnel akadályozza a hajhullást. A balzsam 3-5 perc alatt hat, és valóban klasszul regenerálta, puhította a hajam. A hajnövekedést serkentő hatásáról egyelőre egy-két kipróbálás után még nem tudok nyilatkozni, de remélem, hogy ezen a téren sem marad hatástalan.

Ziaja ananászos termékcsalád

Ziaja sampon tusfürdővel kombinálva

Aki nem akar sokat vacakolni a szépítkezéssel, vagy utazik, esetleg nincs túl sok ideje, annak kiváló megoldás lehet a kettő az egyben hatású tusfürdő és sampon. A benne levő koffein egyrészt narancsbőr-ellenes, bőrfeszesítő hatásáról ismert, hajmosás közben pedig szintén serkenti a hajhagymák működését.

A tusfürdő narancsbőr-ellenes hatását kiegészíthetjük a finom, sörbet állagú bőrradírral. amelyben finomra őrölt, természetes dióhéj és szilícium-dioxid gondoskodik a radírozásról, az ananász-kivonat és a koffein pedig a narancsbőr ellen lép fel. Én nem csak a narancsbőrös területeken szoktam bevetni, hanem a lábszáramon is, a klasszikus, téli extra szárazság ellen. Utána pedig jöhet a light formulájú, könnyen felszívódó ananászos testápoló hab, hogy teljes legyen a kör. Azt kell mondjam, nekem mindegyik Ziaja termék bevált, ahogy az eddigi kedvenceim (például a Gdanskin termékcsalád) , úgy ezek az újdonságok is hozzák a megszokott, stabilan jó minőséget.

Köszönöm, ha megosztod a linket, a cikket viszont légy szíves, ne másold. Gyere beszélgetni a Zöldsaláta Facebook-oldalára vagy az Instagramra!

Ésszel, szívvel, lélekkel: Judit

Fotó: Judit

One comment

  1. Pingback: Sokoldalú, illatos segítőtárs: a teafaolaj - Zöldsaláta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .