A legjobb testápolók karácsonyra: ajándék vagy jutalom magadnak?

A legjobb testápolók karácsonyra: ajándék vagy jutalom magadnak?

(Szponzorált tartalom) Többször írtam már a blogon, hogy abszolút nem vagyok a kozmetikai ajándékok ellen. Ha egy kicsit is ismered a megajándékozott ízlését, akkor nem fogsz nagyon mellényúlni. Ráadásul nem egy újabb tárggyal gazdagítod az illetőt, hanem olyasmivel, ami elfogy – ez pedig a mi folyton helyhiányos világunkban nagyon is jól jöhet. A legjobb testápolók viszont nem csak ajándékba kiválóak, magadat is meglepheted velük. Azt is többször írtam már, hogy ez is nagyon fontos. Egyrészt egy kis tárgyiasult jutalom az egész évi kitartásért, másrészt pedig annak demonstrálása, ha csak ilyen apró formában is, hogy mások mellett magaddal is törődsz. Ráadásul nem kajával jutalmazod magad, ami szintén jó ötlet – viszont az illatos testápolók legalább annyira az érzékeidre hatnak, mint az ételek.

 

A legjobb testápolók jutalomnak is kiválóak
Nem nasi, mégis finom, mi az? (Fotó. Pixabay.com)

A testvajak, testápoló olajak és krémek mellé néhány kézkrémet is tettem. Nem véletlenül, ez az a testrészünk ugyanis, amelyet szintén hajlamosak vagyunk elhanyagolni, és csak akkor ápolni, amikor már vörös, feszül, száraz. Aztán pedig csodálkozunk, hogy bár az arcunk sima, a kezünk mégis híven mutatja a korunkat.

A legjobb testápolók és kézkrémek a készülődéshez és a fa alá

A legjobb testpolók ajándékba

Yamuna Mesés Karácsony testvaj. Shea vaj és kakaóvaj-tartalmánál fogva gyorsan felszívódik, és remekül puhítja a bőrt. Alma- és fahéjillata a békebeli karácsonyi almás süteményekre emlékeztet. Ha valami olyat szeretnél, ami áthangol a rohanásból a várakozásba, akkor máris szerezd be.

The Body Shop Peppermint Candy Cane testvaj. Ha valami különlegeset, mégis cukorkásat szeretnél, itt a mentolos cukorka illatú Peppermint Candy Cane, a The Body Shop limitált karácsonyi illata. A The Body Shop testvajaiért sokan rajonganak, nem véletlenül kapnak mindig helyet a legjobb testápolók listáján. Ez az illat pedig tényleg valami olyasmi, ami még nem volt. Frissít és édesség helyett is beválik, jutalomként az egész évi kitartásodért. Van benne sheavaj, szezámmagolaj, kakaóvaj, szója- és babasszuolaj valamint méhviasz. Az  illatét pedig a borsmentás sorbet, a jeges narancs, a fehér liliom és az édes tonkabab adja.

LUSH Charity Pot és Snow Fairy pucér testápolók. A legjobb testápolók azoknak, akik igyekeznek a minimumra csökkenteni a hulladéktermelést, hiszen csomagolás nélkül érkeznek.  Ha elhasználod őket, nem marad üres műanyag flakon. A fenntartható termelésből származó sheavajat, moringa-olajat és ylang-ylang olajat tartalmazó Charity Pot megvásárlásával jó ügyet, civil szervezeteket is támogatsz. A LUSH ugyanis a bevételt jótékony célra fordítja. A fair trade kakaó-, avokádó- és mangóvajat tartalmazó Snow Fairy testkondicionálót a zuhany alatt használd, és öblítsd le. Édes, cukorkás illatot és tündérport hagy a bőrödön.

Naturissimo Mimóza Age Control testápoló olaj. A natúrkozmetikumok szerelmeseinek lesz a legjobb ajándék ez a gyorsan felszívódó testápoló olaj. Bőrregeneráló, esszenciális zsírsavakban és lipidekben, valamint E-vitaminban gazdag, és antioxidáns gyógynövények kivonatát is tartalmazza. Nekem a testápoló olajok mindig egyfajta szépítő rituálét jelképeznek, ezért is szeretem őket – meg persze az összetételükért!

A legjobb kézkrémek a téli hidegben

Bärnangen Balans ápoló kézkrém. A búzavirágot és védő hatású cold creamet tartalmazó Balans kézkrém parabén- és szilikonmentes, gyorsan felszívódik, és gazdagon ápolja a kezeidet. Arrafelé északon igazán tudják, mi a hideg, és mire van ilyenkor szüksége a bőrnek.

The Body Shop Peppermint Candy Cane kézkrém. aAmentolos illatú, finom, gyorsan felszívódó The Body Shop kézkrémet én nappali használatra szeretem a legjobban. Csak felkenem, és már rohanhatok is tovább, míg a mentolos cukorka illata elkísér.

NIVEA Creme, karácsonyi kiadás. A klasszikus NIVEA krém illata az egyik kedvencem. Nem is tudtam, hogy magát a krémet a legjobb testápolók vagy a legjobb kézkrémek közé soroljam, hiszen mindkét kategóriában bizonyított az elmúlt évtizedekben. Bőr nem marad szárazon a nyomában, és mos cuki, nyuszis (nyuszis!) illusztrációk díszítik a dobozt, amelyekhez a nivea.hu oldalon meséket is találsz.

Yamuna téli álom kézkrém. A benne levő természetes vajaknak köszönhetően gyorsan felszívódva ápolja a kezed bőrét. Fűszeres illatvilága szintén az ünnepet idézi.

Ha úgy gondolod, hogy másnak is hasznára lehet a cikk, megköszönöm, ha megosztod a linket (a cikket viszont légy szíves, ne másold). A Zöldsaláta Facebook-oldalán mindig találsz valami újat, és beszélgetni is tudunk a cikkekről. Képes illusztrációkért, és más exkluzív tartalmakért pedig kövess az Instagramon!

Ésszel, szívvel, lélekkel: Judit

3 Comments

  1. Pingback: A kézápolás hatékony rutinja hóban, fagyban, jeges szélben - Zöldsaláta

  2. Pingback: Adventi naptár körkép: indul a selfcare karácsony! - Zöldsaláta

  3. Pingback: 7 tápláló testvaj a téli időszakra – neked melyik lesz a kedvenced?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .