Illat egy cseppnyi boszorkánysággal: Halloween a fürdőszobában

Illat egy cseppnyi boszorkánysággal: Halloween a fürdőszobában

(Szponzorált tartalom) A héten sok szó esett munkás hétköznapokról, meg az azokból való kikapcsolódásról. Most, a hosszú hétvégén remélhetőleg mindenkinek lehetősége nyílik az utóbbira is, ha már az előző héten hat napot dolgoztunk egyfolytában. Nemsokára pedig itt a Halloween, ami egyre többünknél kiált buliért. Persze nem kötelező bulizni, otthon, nyugiban, a fürdőkádban is lehet Halloweent tartani – vagy egyszerűen csak elmerülni a habokban, mindenféle címke és ünnep nélkül. Ehhez persze nem árt egy jó illat, amit viszont tök nyugodtan választhatsz valamelyik kozmetikai márka Halloween kollekciójából.

Macska, szörnyi és ektoplazma: ilyen a Halloween-illat

Őszi illat, rémisztő külső
A Szörny Rt. kihelyezett tagozata és néhány barátságos szemgolyó a LUSH kollekciójából

A LUSH idén is kitett magáért Halloween és illat terén. Villogó szemű macskák, egyszemű szörnyecskék, illatos szemgolyók, és a klasszikus Lord of Misrule várják, hogy a fürdőkádadba kerüljenek. És persze az ektoplazma, hiszen a Szellemirtók óta tudjuk, hogy ahol paranormális tevékenység zajlik, ott ektoplazma is van. De vajon milyen egy paranormális illat? Hát ilyen: mandarinos, grapefruitos, kubeba-olajos.

Halloween tök mexikói ruhában

Sütőtök illat vaníliával
A Vanilla Pumpkin család tagjai mexikói ruhát öltöttek

A The Body Shop-nál már tavaly is nagy kedvencnek számított a Vanilla Pumpkin sötőtökös-vaníliás termékcsalád, amelyet egy kis juharszirup és sült tökmag bolondít meg. Igazi őszi illat, nem igaz? Nos, ez a meleg, fűszeres, frissen sült süteményre emlékeztető szépítőszer-család idén Halloweenkor mexikói ruhát öltött. A színes, limitált kiadású csomagolás a közép-amerikai ország szokásait és ünnepét idézi meg. Itt ugyanis még az emlékezés sem csendes, színe, zenéje, hangulata van. Ha a Halloweenből a sütőtökös süti fog meg leginkább, akkor ez lesz a te finomságod. És még csak nem is hizlal!

Landoltak a boszik, és Drakula is velük van

Drakula és boszorkány illat
Drakula és a boszik

A Yamuna boszorkánykonyhájában elszabadultak a vámpírok és a boszik: Drakula vérszínű tusfürdője, fürdősója és fürdőbombája a piros gyümölcsök illatával ijesztget,  a Happy Halloween tusfürdő, fürdőbomba pedig a narancs és fahéj aromáját árasztja. A boszorkányok a keleties, fűszeres illatvilágot választották. Szerintem ezen a hétvégén fordított feladatuk lesz: a munkahét ugyanis kissé kiszívta a vérem, így most a Drakulás illat lesz az, ami kicsit visszaadja a frissességem. Egy illatos, fürdőszobai illetőségű Drakula ugyanis ilyet is tud. Minden másra ott a Gary Oldman.

Ha úgy gondolod, hogy másnak is hasznára lehet a cikk, megköszönöm, ha megosztod a linket (a cikket viszont légy szíves, ne másold). A Zöldsaláta Facebook-oldalán mindig találsz valami újat, és beszélgetni is tudunk a cikkekről. Képes illusztrációkért, és más exkluzív tartalmakért pedig kövess az Instagramon!

Ésszel, szívvel, lélekkel:
Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .