A nagy narancsbőr-háború #6: ha profi segítségre vágysz

A nagy narancsbőr-háború #6: ha profi segítségre vágysz

Ha az otthoni módszerek nem bizonyulnak elégségesnek, szemezni kezdünk a szépségszalonok, wellness-farmok gyors eredményt ígérő professzionális kezeléseivel. De vajon mit rejtenek a hangzatos nevek?

Ayurvedic Massagephoto © 2009 Kerala Tourism | more info (via: Wylio)

·        Testtekercselés, body-wrapping: illóolajokat és különböző anyagcsere-élénkítő hatóanyagokat tartalmazó krémet kennek a testre, majd fóliába tekercselik a narancsbőrös testrészeket, hogy a hatóanyagok mélyen bejussanak a bőrbe.

·        Vákuum-masszázs, SPM: a vákuum hatására a zsírsejtek burka szétpattan, majd a kifolyt zsír a nyirokkeringéssel távozik.

·        Görgős masszázs: a számítógép által vezérelt, szívóhatást és görgős masszázst kombináló berendezés élénkíti a vérkeringést és a nyirokelvezetést, összetöri a zsírsejteket.

·        Kézi nyirokmasszázs: gyorsítja az anyagcserét, serkenti a nyirokkeringést, segít a méreganyagok eltávolításában.

·        Ultrahangos zsíroldás: az ultrahang a szövetek mélyét masszírozza át, és széttördeli a zsírsejteket.

·        Elektroterápia: a narancsbőrös területekre elektródákat helyeznek, a lüktető áramimpulzusok stimulálják az izmokat, javítják a terület anyagcseréjét.

·        Tőzegiszapos kezelés: helyreállítja a hajszálerek tónusát, orvosolja a vér- és nyirokkeringési panaszokat, salaktalanít, fellazítja és kiüríti a zsírsejteket, megszünteti a helyi ödémákat.

·        Hypoxy-trainer: az alsó testfél egy tojás alakú kamrában változó légnyomásnak van kitéve, miközben egy szobabiciklire emlékeztető eszközt tekerünk 30-50 percig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .