3 adventi kalendárium a karácsony illataival

3 adventi kalendárium a karácsony illataival

(szponzorált tartalom) Nem győzöm mondani, hogy a karácsonyi készülődés, tervezés, rohangálás közepette neked is jár az ajándék, méghozzá minden nap. Az adventi kalendárium nem csak a gyerekek műfaja. Ha nem akarod hiába kergetni a hangulatos karácsonyt, muszáj, hogy a te napjaidat se a feladatok uralják le. Legyen valami illat, fél óra nyugalom, egy film, egy rég hordott, extra ruha, egy csillogó ékszer minden nap, ami rólad szól. Néha persze jöhet egy falat csoki , de azért rendszeresen, hosszú távon nem ez a jó megfejtés. Nem csak a hízás miatt, hanem azért sem, mert jobb nem beírni az agyunkba, hogy ha kényeztetésre vágyunk, akkor enni kell. Ahogy az arcpakolás vagy a fürdő sem a self-care maga – inkább jöjjön a változatosság. Az, hogy az adott pillanatban éppen mi emelné a legjobban a hangulatodat, mi hozna olyan érzelmi pluszt, amitől azonnal jobban érzed magad.

Advent

Ha szereted a karácsony előtti várakozást, az adventi kalendárium műfaját, akkor viszont nyugodtan meglepheted magad egy kozmetikai adventi naptárral. Ha drágállod ezt a műfajt, vagy úgy érzed, hogy nem akarsz ennyi szépítőszert felhalmozni, akkor viszont egy-két darab, vagy egy kisebb ajándékcsomag is megteszi. A lényeg, hogy használd, méghozzá örömmel – más napokra pedig társíts valamilyen más örömforrást.

NIVEA adventi kalendárium: Mikulásház kék-fehérben

Adventi kalendárium - NIVEA

A NIVEA a rájuk jellemző kék-fehér színvilágú adventi naptárral várja a karácsonyt. A házikót formázó adventi kalendárium ablakaiban összesen 24 meglepetés vár: kisebb kiszerelésű, ikonikus NIVEA szépítőszerek, arcmaszkok, krémek, samponok, apró kiegészítők (például sminktükör, hajcsat, sőt, még sütikiszúró forma is, a karácsonyi sütögetéshez). Minden napra jut valamilyen kipróbálni való illat vagy más apróság.

Ha ez túl nagy neked

NIVEA Rose Vibes csomag

Válassz a cég ajándékcsomagjai közül. A rózsaszín neszesszerben helyet foglaló Rose Vibes csomagban például rózsavizes micellás vizet, dezodort, krémtusfürdőt és ajakápolót találsz. Minden napra egy kis nőies tavasz-illat.

The Body Shop adventi kalendárium: a vágy titokzatos tárgyai

Adventi kalendárium - The Body Shop

A The Body Shop adventi kalendárium nagyjából az a rajongók számára, mint a kedvenc zenekarod “best of” lemeze. Minden évben többféle változat készül belőle. idén a Kívánságok doboza, a Csodák doboza és a Kívánságok & Csodák doboza közül választhatsz. A plusz: méltányos kereskedelemből beszerzett termékek, amelyet egymást támogató nők készítenek.

Ha ez túl nagy neked

The Body Shop Wild Pine

A The Body Shop idén három karácsonyi illattal készül az ünnepre. A Love and Plums szilvás, a Spiced Orange fűszeres-narancsos a Wild Pine pedig az erdei sétákat felidéző fenyős illatvilággal segít hangulatba kerülni – akár minden nap.

LUSH adventi kalendárium: bőségszaru lebomló dobozban

Adventi kalendárium - LUSH

Valahogy úgy képzelem le a legendás bőségszarut, amilyen a LUSH adventi kalendárium. Nagyjából minden van benne a fürdőbombától a parfümig, a szappantól a szilárd samponig. Minden vegán, és találsz a csomagban két retro terméket, valamint két sehol máshol nem elérhető terméket is. Nem csak adventre fog kitartani, hanem még utána is jó pár hónapig. Plusz: minden csomagolóanyag újrahasznosított és biológiailag lebomló, a naptár külsejét pedig komplex neurodiverzális és fizikai támogatást igénylő felnőttek művei díszítik, az ARTHOUSE Unlimited civil szervezettel való együttműködés keretein belül.

Ha ez túl nagy neked

LUSH Sweet Christmas

Mikuláscsomag és cukorka helyett édes, cukorillatú kozmetikumok alkotják a Sweet Christmas ajándékcsomagot. A Mini Snow Fairy Roll habfürdő és a Butterbear fürdőbomba kalóriamentes édességgel kényeztetnek, amikor legszívesebben a csokiért nyúlnál stressz ellen.

Köszönöm, ha megosztod a linket, a cikket viszont légy szíves, ne másold. Gyere inkább beszélgetni a Zöldsaláta Facebook-oldalára! Az Instagram-oldalamat pedig a rendszeres self-care tippekért érdemes követned.

Ésszel, szívvel, lélekkel: Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .