Egy Valbona Leather táska, számtalan menő outfit

Egy Valbona Leather táska, számtalan menő outfit

(Szponzorált tartalom) Minden nőnek szüksége van egy táskára, ami mindent elnyel. És minden nőnek szüksége van egy táskára, ami kellőképpen kicsi és finom, mégis mindent tud, amit a „nagyok”, ráadásul sokféleképpen hordható. A Valbona Leather kínálatának „multitalentuma”, a Lilly táska épp ilyen: minden stílushoz illik és minden ötletedhez hozzásimul.

Valbona Leather 01

A Valbona Leather tulajdonosa és tervezője, Valbona szerint a családi vállalkozásukban tradíció, hogy a táskákat olyan nőkről nevezik el, akik nagy hatással voltak az életükre. A Nikol kollekció, a határozott női főnökök „womanboss” táskája Valbona nagymamájáról kapta a nevét. Ennek kisebb méretű változata, az univerzális tehetségű Lilly Valbona édesanyjának nevét viseli.

A Valbona Leather Lilly táskája: mindent tud, amire szükséged lehet

És miért olyan univerzális tehetség ez a táska? Először is, mert nem túl nagy, viszont rendezetten tárolhatod benne a dolgaidat. A legtöbb alkalomra tökéletes, amikor nem kell túl sok cuccot cipelned magaddal, és amikor nem is szeretnél nagy táskával érkezni.

Valbona Leather 02

Minőségi anyaga, letisztult, nemes formája, és óriási színválasztéka arról is gondoskodik, hogy akár egy farmer-pólós öltözéket is eggyel magasabb minőségi kategóriába emeljen. De akár az alkalmi ruhádnak is méltó társa lehet Hordhatod hosszú vállpánttal keresztben, lazán a válladra vetve, vállpánt nélkül alkalmi kézitáskaként, sőt, akár övtáskaként is, hiszen a vállpántja egy mozdulattal övvé alakítható. Akár sportos, akár elegáns, akár nőies hangulatban vagy, ő követni fogja.

Mi fér el benne?

Valbona Lilly táska 01

Bár látszólag nem túl nagy, a Valbona Leather Lilly táskájában mindennek lesz helye. A telefon a pénztárca, a kulcs, vagyis a legszükségesebbek biztonságosan tárolhatók benne, és a biztonságot a táskához rögzített apró pénztárca is növeli. Színben pedig óriási a változatosság: a diszkrét szürkétől, az elegáns sötétkéktől és feketétől egészen a feltűnő liláig, sötétzöldig, pirosig és királykékig rugaszkodhatsz el. Minden csak attól függ, hogy mennyire szeretnél feltűnő és extravagáns lenni, vagy ellenkezőleg, inkább a diszkrét eleganciát választani. A Valbona Leather Lilly táska alkalmazkodik a stílusodhoz, az alkalomhoz, az öltözékedhez, vagyis hozzád.

Köszönöm, ha megosztod a linket, a cikket viszont légy szíves, ne másold. Gyere beszélgetni a Zöldsaláta Facebook-oldalára vagy az Instagramra!

Ésszel, szívvel, lélekkel: Judit

Fotók: Valbona Leather hivatalos oldal

One comment

  1. Pingback: Kincsek (nemcsak) Valentin-napra a Thomas Sabo ékszerdobozából

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .