Mit vegyek fel karácsonykor? 3+1 szett minden alkalomra

Mit vegyek fel karácsonykor? 3+1 szett minden alkalomra

(Szponzorált tartalom) Az ünnepek közeledtével a „mit vegyek fel karácsonykor?” kérdéskör mindenkinél egyre hangsúlyosabbá válik. És ahogy jönnek a különböző alkalmak – a céges évzárótól a családi vacsoráig –, úgy válik ez a dilemma egyre hatványozottabbá, hiszen minden rendezvényre új, hozzá illő szettel kellene előállni. Íme, az ötleteim stílustanácsadóként minden egyes hangulatra, alkalomra és helyzetre – a szetteket a Beautyinthebox.hu kínálatából válogattam össze.

Alkalmi ruha az ünnepekre

Ezt olvastad már? Többfunkciós táskák minden alkalomra, rohanó anyukáknak

Mit vegyek fel karácsonykor #1: céges parti

Mit vegyek fel a céges buliraSosem értettem igazán azokat, akik a céges partit gondolták jó helyszínnek ahhoz, hogy a sárga földig lealjasodjanak – ahogy azt sem, hogy miért kell egy céges bulin mindent kitevő miniruhában megjelenni. Akit egy céges partira meghívnak, az ott a céget képviseli, vagyis professzionális minőségében van jelen. Oké, hogy a rendezvény arról is szól, hogy most lehet valamennyit lazulni, de azért teljesen nem érdemes eldobni a gyeplőt. Legalábbis, ha jövőre fizetésemelést vagy előléptetést szeretnél… Ami pedig az öltözködést illeti, ilyenkor a „mit vegyek fel karácsonykor” kérdés mellett a professzionális dresszkódnak is illik megfelelni. A ruha, ha lehet, legyen egyenes vonalú, ne túl kivágott, és ne túl rövid. A képen szereplő modellen a testhez tapadó vonalat a peplum enyhíti kissé. A klasszikus, “hivatali” sötétkék színhez hasonló árnyalatú táska és cipő jár.

Mit vegyek fel karácsonykor #2: családi vacsora

Mit vegyek fel karácsonyra - szett családi vacsoráraAkár a szűk családdal, akár a nagyobb famíliával töltöd a Szentestét, mindenképp érdemes megadni a módját. A bordó, testhez álló ruha egyszerre nagyon csinos, mégis ünnepélyes. A csipkeujj nagyon nőies, míg a térdig érő hossz és a diszkrét kivágás a legkonzervatívabb nagynéni és a legkritikusabb anyós számára is be- és elfogadható. Ráadásul kényelmes is, nem gond, ha ki kell szaladni benne a konyhába a süteményes tálért. Nem is kell hozzá több egy egyszerűségében is elegáns fekete táskánál és egy közepes sarkú körömcipőnél, valamint néhány visszafogott aranyszínű ékszernél.

Ezt olvastad már? Laza trend a hűvös napokra: csak kiveszed a szekrényből, és már indulhatsz is!

Mit vegyek fel karácsonykor #3: utazás a rokonokhoz

Mit vegyek fel karácsonykor - utazás a rokonokhozHa a karácsonyi rokonlátogatás azzal is együtt jár, hogy az ország másik felébe utaztok, akkor a szettednek két szempontnak kell megfelelni: olyasmit vegyél fel, ami egyszerre csinos is és kényelmes is. Egy utazással töltött nap önmagában is elég fárasztó, nem kell még azzal is megfejelni, hogy tűsarkúban, feszesben kényelmetlenkedsz. A farmer-pulcsi kombó viszont talán mégsem elegendő ilyenkor. Vagyis jó szolgálatot tesz egy puha, zöld ruha, lapos sarkú, magas szárú csizmával. A hozzá illő táska is kicsit nagyobb, mint egy alkalmi retikül, hiszen ilyenkor mindennek bele kell férnie a sminkkészlettől a gyerek alvóállatkájáig.

Plusz egy ötlet: mit vegyek fel szilveszterre?

Alkalmi összeállítás SzilveszterreAz évbúcsúztató-évköszöntő partin viszont minden jöhet: a dögös dekoltázs, a fodrok, a Jégvarázsból átmentett ékszerek, és természetesen a tűsarok. Hozzá pedig egy ezüstösen csillogó alkalmi táska. Ez az a helyzet, amikor nem igazán kell visszafognod magad – persze a pezsgővel azért óvatosan!

Ha úgy gondolod, hogy másnak is hasznára lehet a cikk, megköszönöm, ha megosztod a linket (a cikket viszont légy szíves, ne másold). A Zöldsaláta Facebook-oldalán mindig találsz valami újat, és beszélgetni is tudunk a cikkekről. Képes inspirációért, sneak peekekért, és más exkluzív tartalmakért pedig kövess az Instagramon!

Ésszel, szívvel, lélekkel: Judit

One comment

  1. Pingback: Adventi naptár körkép: indul a selfcare karácsony! - Zöldsaláta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .