Őszi stílus: puha ruhák, melegítő színek

Őszi stílus: puha ruhák, melegítő színek

Bár már alaposan benne járunk az októberben, eddig még nem nagyon kellett elpakolni a nyári cuccokat. Most viszont, úgy néz ki, egyre inkább átveszi a hatalmat az őszi időjárás, vagyis nem árt előszedni a melegebb ruhát a szekrény hátsó régióiból. Az őszi stílus pedig új inspirációt igényel – íme, pár gondolat- és kreativitás-ébresztő darab az Instagramról. Ha pedig még nem unnád, itt a folytatás az Élet színesben blogon.

Őszio stílus - puha ruhák

Meleg, erdei színek

Az őszi stílus non plus ultrája, ilyenkor minden üzlet az őszi erdő színeivel van tele. Kétségkívül gyönyörűek ezek az árnyalatok, és ilyenkor kell is az a finom melegség, amit sugároznak. Arra viszont érdemes figyelni, hogy ezek az árnyalatok leginkább csak az ősz típusoknak állnak jól (nekik viszont nagyon). A többi színtípusnak érdemes óvatosan bánnia velük, és csak az arcától távolabb eső régiókban viselni ezeket az őszies színeket-

Ezt olvastad már? 4 őszi trend, amelyik a te szekrényedben is ott van

Könnyed, sportos, puha őszi stílus

Amikor beáll a hideg, kell valami, ami úgy tud nőies lenni, hogy közben baromi kényelmes, puha, és sportos. Egy finom, puha ruhára mindenkinek szüksége van.

A nyári gardrób újrahasznosítása

Az őszi stílus nem azt jelenti, hogy jövő májusig elrakod a nyári ruháidat. A melegebb őszi napokon simán előveheted, és az aktuális időjáráshoz adaptálhatod őket. Például egy csizmával, egy harisnyával és egy átmeneti kabáttal. A hosszú ujjú maxiruháknak pedig egyenesen most jött el az ideje.

Ezt olvastad már? A home office egyenlő a pizsamában fetrengéssel?

Őszi stílus otthon, kényelmesen

Mese nincs, ez az őszi-téli időszak megint az otthon ülésé lesz. Ha karanténnal egyelőre nem is tudunk védekezni a járvány ellen, azért nagyon sokat bulikázni, bálozni, jönni-menni nem javasolt. Ha meg otthon, akkor miért ne lennénk kényelmesben? És igen, még mindig azt mondom, hogy ha épp úgy esik jól, akár pizsiben dolgozni is lehet. És persze felkészül: Netflix-maraton.

Köszönöm, ha megosztod a linket, a cikket viszont légy szíves, ne másold. Gyere beszélgetni a Zöldsaláta Facebook-oldalára vagy az Instagramra!

Ésszel, szívvel, lélekkel: Judit

Fotók: Unsplash.com, Instagram

3 Comments

  1. Pingback: Őszi ruhák a Bonprix-től, avagy koncentráljunk a részletekre! - Zöldsaláta

  2. Pingback: Te melyik évszaktípus vagy? Így zajlik a színtanácsadás - Zöldsaláta

  3. Pingback: Izzadás télen: nem beszélünk róla, pedig kellene - Zöldsaláta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .