Illatfelhő a hűvös napokra – kipróbáltam a LUSH Halloween kollekcióját

Illatfelhő a hűvös napokra – kipróbáltam a LUSH Halloween kollekcióját

(Szponzorált tartalom) Október van, szóval lassan, akármilyen szép is az ősz, jön a hűvös, az eső, meg a korai sötétedés. A stresszt már nem is ragoznám, szerintem ez most nem az az időszak, amikor bárki is Zenben tolná a mindennapokat. Szóval kell valami, ami az érzékeinkre hat, ami felvidít, ami egy kicsit kirángat a szürkéből. Ízek, színek, vagy akár az illatfelhő a fürdőszobában, zuhanyozás közben

Illatfelhő 01

A LUSH Halloween kollekciójáról már írtam a múltkor, idén a hagyományos halloweeni cuccok mellett egészen boszorkányos illatokkal fürdőszerekkel készültek. Azt például egészen mostanáig nem igazán gondoltam volna, hogy fekete slime-trutyival fogok zuhanyozni, és ezt még élvezem is. A gyerekeket is megnyerte magának a slime, meg a fűszeres illatfelhő.

Rejtélyes, keleties illatfelhő a slime-os tégelyből: Boo!

Fürdő-slime, fűszeres illatfelhő

A gyerekeim már kezdenek kinőni a slime-mániából, sőt, szerintem a házi és gyári trutyik népszerűsége is kezd már egy kicsit lecsengeni, de azért a fürdő-slime-ra kaphatóak voltak. Bevallom, engem is ez a fekete trutymó izgatott a legjobban, főleg, mikor megéreztem az illatát. A pacsuliolaj földes aromája a feketeborssal és a vaníliával kiegészítve valami egészen meditatív, rejtélyes és keleties elegyet ad. Olyan igazi boszis misztikum, egyébként pedig a mostanában kedvelt orientális zenéimhez is nagyon jól illik. Finoman habzik, és apró, radírozó szemcsék is találhatók benne. Nagyon bejött, sajnálni fogom, ha elfogy.

Banán, sáfrány és citrom: Very Very Frightening

Gyümölcsös illatfelhő

Az gáz, hogy erről mindig a Queen vonatkozó sorai ugranak be? Mindenesetre ez a tusfürdő a citrusos aromájának köszönhetően valamivel könnyedebb, mint a a Boo!, de még mindig van benne egy kevés fűszeres-meditatív tónus. A citrom- és fügelének, valamint a grapefruit-olajnak köszönhetően könnyedebb az illatfelhő, de a fűszerek még mindig megadják az alaphangot. Olyan, mint egy jól megkomponált forró gyümölcskoktél az őszi napokra. A napsugaras sárga színét pedig különösen szeretem.

Vendég a Szörny Rt.-ből, és szörnyen gyümölcsös illatfelhő: Monsters Ball

Monsters Ball

Ez az egyszemű, gömbölyű szörnyecske mintha a Szörny Rt-ből lépett volna ki. Már korábban is az egyik kedvencem volt az évnek ebben a szakában, és ez nem sokat változott. Pezseg, rózsaszínre és kékre színezi a fürdővizet, miközben az egész fürdőszobát ellepi a citromos-neroliolajos illatfelhő. Ez a leggyümölcsösebb illat a három közül, de a tömjénolaj itt is gondoskodik a fűszerességről. Egy hideg, esős nap után különösen jól esik belebújni a vidító fürdőbe. Nekem a kádfürdő mindig egyfajta stresszoldó wellness-szertartás, idén ősszel pedig szerintem mindannyiunknak gyakrabban van rá szükségünk, mint a sima hétköznapokon.

Köszönöm, ha megosztod a linket, a cikket viszont légy szíves, ne másold. Gyere beszélgetni a Zöldsaláta Facebook-oldalára vagy az Instagramra!

Ésszel, szívvel, lélekkel: Judit

Fotók: Judit, LUSH

2 Comments

  1. Pingback: Olajok a bőrre #2: az univerzális tehetségű jojobaolaj - Zöldsaláta

  2. Pingback: Így készült az első fürdőbomba - és még 5 érdekesség - Zöldsaláta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .