HetiWellness #6

HetiWellness #6

Az oviszünet és a nyaralás eléggé eltérített a blogírástól, de már itt vagyok, és jöhet tovább minden, ami csak az életmóddal, meg az életminőségünkkel kapcsolatos. Rögtön legyen is akkor egy HetiWellness lista, bár jócskán nem egy hete volt, hogy legutóbb ilyet írtam. Íme, ezeket szerettem életmód- és harmónia-témában az utóbbi hetekben.

Fotó: Judit

– Olaszország. Az nekem mindig egy felüdülés, ha ott lehetek, és idén megint ott nyaraltunk. Ez nálunk általában eléggé gyorsan és ad hoc alapon dőlt el az utóbbi kábé húsz évben – idén is úgy alakult, hogy megláttunk egy jó ajánlatot, és lecsaptunk rá, aztán pár nap múlva mentünk is. Írok még róla majd egy részletesebbet is, most legyen elég annyi, hogy a tenger, meg Itália az összes látnivalójával elég jó kombináció. Ja, és a pizza is. Meg a fagyi. Meg a cappuccino 🙂

– Jóga a tengerparton, estefelé, amikor már szelídebb a napfény, és feltámad a tengeri szél. Überkirályság, aki csak tudja, próbálja ki.

– Az olasz könyves- és újságosboltok. Szeretnék olasz wellness-újságíró lenni – az újságosnál kábé másfél polcnyi helyet csak az ilyen témájú lapok foglalnak el, némelyik már a harmincadik évfolyama körül tolja. A kedvencem, a Starbene most lett hetilap, eddig havi volt.

– Barack. Meg dinnye. Meg barack dinnyével, és fordítva.

– Főtt kukorica, frissen, melegen, sósan.

– Limonádé mézzel, sok citrommal, jéghidegen.

– Még mindig a jegeskávé.

Fotó: Judit

 – Máthé Fanni illóolajkeverékei. Egy energizáló, immunerősítő és egy pihentető, lazító. Csodás az illatuk és nagyon hatékonyak.

Fotó: Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .