A sült krumpli jobban üt, mint a fű

A sült krumpli jobban üt, mint a fű

Ezt is az októberi Prevention-ben olvastam, elég döbbenetes: szóval “aztírjaazúúújság”, hogy ha az ember lánya nem tud ellenállni egy jó, olajos sült krumplinak, és ahelyett, hogy csak pár szálat rágcsálna el, benyomja az egész zacskóval, az nem feltétlenül annak bizonyítéka, hogy fikarcnyi akaraterővel sem rendelkezik.

Az amerikai University of California kutatói állatkísérletekkel bizonyították, hogy a zsíros ételek jelentette kísértés a szervezetben termelődő, erőteljes hatású marihuána-szerű vegyületeknek, az úgynevezett endocannabinoidoknak köszönhető. Ezek a vegyületek abban a pillanatban ezerrel termelődni kezdenek a szervezetben, amint az első falat zsíros kaja a nyelvünkhöz ér.
És hogy mi az ellenszer? Hát, sajnos nem más, mint a teljes önmegtartóztatás. Nagyon jól hangzik egy kenetnyi mogyorókrém vagy mogyoróvaj egy szelet almán, de nagy a valószínűsége, hogy abból sem tudunk majd megállni egy szeletnél. Úgyhogy marad az alma, magában…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .