Tavaszi dekoráció a jókedvünkért

Tavaszi dekoráció a jókedvünkért

(Szponzorált tartalom) Jó lenne, ha jó érzésekkel, friss ötletekkel indulna a napod? Ehhez az is kell, hogy olyan dekoráció vegyen körül, ami inspirál, ami jó kedvre derít, ami olyan helyekre visz, ahol épp lenni szeretnél. A tavaszi nagytakarítás mellett pedig a lakás felfrissítésének legegyszerűbb módja, ha képeket cserélsz a falon, vagy az eddigiekhez hozzáillesztesz még néhányat. Megmutatom, hogy idén tavasszal milyen faliképek fognak felkerülni nálunk a falakra. A posztereket a Gallerix.hu oldaláról rendeltem, ahol a képek mellett különböző stílusú képkereteket is találtok (érdemes végigolvasni a cikket, mert adok majd egy jelentős kedvezményre jogosító kuponkódot is hozzájuk!) Az utazástól az állatokig, az inspirációs idézetektől a gyümölcsökig aligha van olyan téma, amit nem találtok meg náluk.

Dekoráció érkezett a Gallerix-től

Húsvéti dekoráció, mert a nyúl hozzánk mindig jöhet

Húsvéti dekoráció

Januárban lekerültek a karácsonyi díszek, és bár még csak február van, lassan azért már jöhet a tavaszi, sőt, húsvéti dekoráció. Nálam mondjuk nem csak húsvétkor van nyúl, nagy kedvenceim ezek a puha állatkák, így több változatban is megtalálhatók körülöttem (csak a valódi változat hiányzik sajnos). Ennek az elképesztően cuki, napszemüveges verziónak sem tudtam ellenállni. A rózsaszín napszemüveg az sosem árthat, nem igaz?

Poszterek Itáliától New Yorkig

Olasz poszterek

Olaszország nagy kedvenc nálunk, az utóbbi évtizedekben többször mentünk oda nyaralni, mint más országokba összesen. Pisa tavalyi emlék – a ferde toronyba mindenképp menjetek fel, ha arra jártok, egész szürreális élmény, ahogy dől az ember lába alatt. Mellé pedig egy bájos tengerparti utat választottam egy menő autóval, és persze az elmaradhatatlan kávékat. A koffeinigényes reggeleken jó lesz majd ránézni erre a “kávéiskolára” a konyhában. Ha nincs ötletem, hogy épp melyik verziót igyam, akkor is kéznél lesz az inspiráció.

New York dekoráció

New York régi nagy kedvencem, nem csoda, hogy a dekoráció szintjén is megjelent nálunk. Valamiért vonzódom az ilyen betondzsungelekhez, már középiskolás koromban is a felhőkarcolók világa volt az álomhely. Ha megkérdeznék, hogy egy cuki kis csendes, muskátlis falu vagy New York közepe, akkor egy percig sem vitás, hogy a nagyvárosra szavaznék. És ha már New York, akkor NBA, szóval a kosárlabdás poszter is beszivárgott a csomagba ezen a vonalon.

Sportos dekoráció a fiúknak

Focis poszterek

Tudom, az egy durva általánosítás és közhely, hogy a pasik szeretik a focit, mert nem mindenkire igaz. A velem élő pasikra viszont igen, vagyis adta magát a focis tematika. A focipálya és a labda (sőt, lehet, hogy a kosárlabdás poszter is) a fiúszobába kerül majd.

Ha további inspirációra van szükségetek, a Gallerix oldalán számos képfalat találtok. És most az ígért kuponkód: ha a Gallerix.hu oldalon a Judit30 kóddal vásároltok március 12.-én éjfélig, akkor 30 százalék kedvezményt kaptok a poszterek árából. A kód a keretekre sajnos nem vonatkozik, viszont nincs minimális rendelési érték.

Köszönöm, ha megosztod a linket, a cikket viszont légy szíves, ne másold. Gyere beszélgetni a Zöldsaláta Facebook-oldalára vagy az Instagramra!

Ésszel, szívvel, lélekkel: Judit

Fotók: Csiki Judit

Olvasd el ezt is!

Színharmóniák az év színe jegyében

Lagom, avagy a kompromisszummentes kompromisszum

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .