Tavaszi felfrissülés, avagy megújul a fali dekoráció

Tavaszi felfrissülés, avagy megújul a fali dekoráció

(Szponzorált tartalom) Tavaly már írtam róla, milyen vizuális terápiával ér fel, ha a fali dekoráció nap mint nap kellemes hangulatot sugároz, friss ötleteket, motivációt ad, vagy épp vágyaink tájaira repít. A tavaly gondosan megtervezett képfal idén tovább bővült a Posterstore segítségével. Bár a Posterstore képeinek választéka hihetetlenül bő, mégis van egyfajta egységes hangulatuk, amelyet remekül kihasználhatunk, ha tematikus képfalban gondolkodunk. Nálunk most is az utazást, a tengerparti hangulatot, és az állatvilágot idéző képek lettek a nyertesek.

Fali dekoráció 01

Kreatív mégis egységes hangulatú fali dekoráció

A Posterstore számtalan kategóriában kínál posztereket, és kreatív ötletekkel is segíti a változatos, izgalmas, akár kissé eklektikus képfalak kialakítását. A minőségi, skandináv ízlésvilágú poszterek, akármilyen sokfélék is témájukat tekintve, van bennük egyfajta egységesség. Így nem kell attól tartani, hogy az új poszterek nem illenek majd bele a már megtervezett képfalba. Az így kialakított fali dekoráció nem esetleges, hanem egyszerre változatos és átgondolt.

Az elérhető árú, skandináv design ihlette poszterek között nem csak fotók és rajzok vannak, hanem térképek motivációs idézetek, vonalrajzok, divatillusztrációk is – vagyis a fali dekoráció akár egy történetet is elmesélhet. A webshop kínálata ráadásul minden kedden új, heti kollekcióval bővül, és az akciók is gyakoriak. A poszterek, faliképek mellett képkereteket is vásárolhatsz a webshopban, ezzel megalkotva az egységes, kreatív képfalat. Ha nem lenne ötleted, hogyan fogj neki, a posterstore.hu oldalon számos kreatív ötletet találhatsz a fali dekoráció kialakítására, a képek egymással való párosítására.

Faliképek

Fali dekoráció környezettudatosan

A Posterstore – skandináv céghez méltóan – nem csak az esztétikára ügyel, hanem arra is, hogy a faliképek, keretek és általában a fali dekoráció előállítása ne terhelje meg túlságosan a környezetet. A skandináv népeknek a természethez fűződő, hagyományosan tudatos viszonya tükröződik abban, hogyan a gyártás és a szállítás során a környezetvédelmi szempontokat is figyelembe veszik. A faliképeket fenntartható módon, a tudatos és fenntartható erdőgazdálkodás szempontjai szerint készült, minősített papírra nyomtatják. A poszterekhez felhasznált papír, és a Posterstore nyomdai partnere, az Exacta Stockholm rendelkezik az FSC (Forest Stewardship Council, Erdőgondnoksági Tanács), valamint a Nordic Swan Ecolabel (Északi Hattyú Ökocímke) és az ISO 14001 Környezetközpontú Irányítási Rendszer tanúsítványokkal. A poszterek és képkeretek szállításánál a gyors és lehető legkisebb ökolábnyommal és szén-dioxid kibocsátással járó útvonalak megtalálására is nagy hangsúlyt fektetnek.

Fali dekoráció 02

Így bővül a képfalunk

Az elmúlt két év nem kényeztetett el minket az utazás szempontjából. Persze felfedeztünk hazai tájakat, rejtett kincseket, de a kedvenc mediterrán tájaimmal kapcsolatban vannak hiányérzeteim. Ez látszik a poszterválasztásomon is. Most a szokottnál is nagyobb szükségét érzem, hogy ahányszor csak ránézek a falra, legyen egy kis mediterrán fílingem. A pálmafás, egzotikus palotabelső és a spanyol tér a már korábban kiválasztott, szintén a Posterstore kínálatából érkező velencei és görög kép mellé kerül fel. A vitorlás hajó pedig az eddigi vitorlástúrák élményét idézi fel.

A szörfös hangulat a nagyobbik gyerek kedvence. A kaliforniai szörfös furgon és a szörfdeszkák, valamint a Los Angeles-i városkép az ő falát díszíti majd, együtt a tavalyi rendelésből származó szörfös képpel. Igazi tinifal lesz belőle, ahol a világos keretek is hangsúlyozzák a laza hangulatot.

Állatos faliképek

A kisebbik gyerek ismét az állatokra szavazott. A fenséges szarvas és a szuggesztív tekintetű párduc a tavalyi állatos képfalat egészíti majd ki.

Kedvet kaptál? Szeretnél egy hangulatjavító képfalat az otthonodba? Most a ZOLD50 kóddal 50% kedvezménnyel, azaz pontosan féláron vásárolhatsz posztereket a Poster Store oldalán. A kedvezmény nem vonatkozik a Selection kategória posztereire és a képkeretekre és nem kombinálható más kedvezményekkel vagy akciókkal. A kód 2022. május 10., kedd éjfélig érvényes.

Köszönöm, ha megosztod a linket, a cikket viszont légy szíves, ne másold. Gyere beszélgetni a Zöldsaláta Facebook-oldalára vagy az Instagramra!

Ésszel, szívvel, lélekkel: Judit

Fotók: Csiki Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .