Divatos táskák rohanó anyukáknak: 5 őszi szuperdarab

Divatos táskák rohanó anyukáknak: 5 őszi szuperdarab

(Szponzorált tartalom) Ha te is folyton egyensúlyozol a hétköznapok ezerféle programja és szerepe között, akkor pontosan tudod, hogy hányféle funkciónak kell megfelelnie egy igazán jó női táskának. Bele kell férnie egy kevés piperének, az iratoknak, a telefonnak, esetleg még egy kisebb táblagépnek is, ha útközben is dolgozol. Egyre többen hordunk magunkkal kulacsot, textilszatyrot, fém étkészletet a környezet védelmében. Erre jön még egy kis nasi a gyereknek, esetleg egy könyv vagy újság… nem egyszerű, az tény. De azért nem is lehetetlen! Mutatok 5 remek darabot a divatos táskák egyre nagyobb választékából.

Divatos táskák minden helyzetre
Egy jó táska minden hétköznapi szerepednek képes megfelelni

Amikor a nagy sem elég nagy: a divatos táskák mindenese

Divatos táskák a mindig siető nőknek
Amikor egész nap rohansz, mindennek bele kell férnie a táskádba

Vannak azok a napok, amikor egy nagy táska sem lehet elég nagy. Ha ilyenkor is ragaszkodsz ahhoz, hogy ne egy hagyományos sporttáskával szaladgálj, hanem egy stílusos darabbal, akkor választhatsz őszies, kockás szövetből készült utazótáskát is. Jól megy az őszi kabátokhoz, sportos és elegáns stílusú ruhákhoz egyaránt felveheted. Csak rajtad múlik, mit hozol ki belőle: kihasználod a táska hagyományos eleganciáját, vagy inkább sportos, utazós, rohangálós darabként veted be? Ma mit akarsz vele megmutatni a világnak?

Ezt olvastad már? Ezeket kellene átgondolni így kora ősszel

Amikor a divatos táskák a szakmai sikeredet is segíthetik

Divatos táskák üzleti tárgyalásra
Egy olyan helyzetben, amikor profinak kell lenned, a táskád is legyen profi

Ha azt szeretnéd, hogy komolyan vegyenek, például egy üzleti tárgyalásra készülsz, válassz klasszikusan elegáns táskát, akkor is, ha egy méretesebb darabra van szükséged. Egy diszkrét, hagyományos formájú, fekete vagy szürke színű alapdarabbal nem foghatsz mellé. Ha a professzionális oldaladat szeretnéd hangsúlyozni, a táskád is azt kell, hogy sugallja, hogy téged nem lehet csak úgy félrerakni.

Amikor különleges alkalomra készülsz: néha lehet kicsi a táskád!

Divatos táskák különleges alkalmakra
Különleges alkalmakra nem kell nagy táska, elég egy kicsi, de látványos darab is

Bár a mindennapi rohanásban praktikusabb egy nagyobb méretű táska, vannak olyan különleges alkalmak, amikor elég némi pénzt, egy rúzst, pár iratot és a kulcsaidat magaddal vinni. Alkalmi ruhával párosítva nem is mutatna jól egy ennél nagyobb darab. Érdemes néha túllépni a klasszikus fekete táskán, bár kétségtelenül nagyon jól kihasználható. Egy ilyen apró ezüst táska a színházi büfében, a divatos ruhák és alkalmi táskák rengetegében is felkelti a figyelmet.

Amikor szükséged van egy kis cukiságra

Sportos gymbag stílusú táska
Néha simán belefér egy ilyen cuki darab!

Felvehet egy 30-as, 40-es nő egy ilyen cuki hátizsákot? Persze! A cukiság nem a tinik kizárólagos joga, csak ésszel kell csinálni. Egyrészt a megfelelő alkalomra érdemes tartogatni. Kiélezett szituban például kifejezetten hátrányt jelenthet, ha vidám tinédzserként állítanak be a ruháid. Viszont egy laza napon, vagy edzésre tartva semmi akadálya, hogy lámás tornazsákkal közlekedj klasszikus táskák helyett, És persze egy öltözéken belül elég egy ilyen darab, nem kell tetőtől talpig HellóKittynek álcáznod magad.

Ezt olvastad már? Így selejtezd ki a ruhatáradat!

Amikor igazán önmagad lehetsz

Divatos táskák laza estékre
Amikor szabad vagy, és valóban azt mutathatod, amit a szíved diktál

Vannak olyan napok, amikor tényleg szabadnak, igazán önmagadnak érezheted magad. És vannak olyan divatos táskák, amelyek segítenek hangsúlyozni az egyéniségedet. Az ilyen pillanatokban megengedhetsz magadnak egy bohém, színes, kicsit hippis bársonytáskát. Ezt a fesztiválos hatást nem csak a nyári fesztiválszezonban engedheted meg magadnak, hanem a hűvösebb évszakokban is. Barátnős programhoz, koncertre, moziba, gyerekprogramra mindig jól jön egy menő, feltűnő táska, amelyik kiemel a tömegből, ugyanakkor minden belefér, aminek bele kell férnie.

A táskákat, valamint a képeken szereplő ruhákat és cipőket a http://beautyinthebox.hu kínálatából válogattam

Ha úgy gondolod, hogy másnak is hasznára lehet a cikk, megköszönöm, ha megosztod a linket (a cikket viszont légy szíves, ne másold). A Zöldsaláta Facebook-oldalán mindig találsz valami újat, és beszélgetni is tudunk a cikkekről. Képes inspirációért, sneak peekekért, és más exkluzív tartalmakért pedig kövess az Instagramon!

Ésszel, szívvel, lélekkel: Judit

 

3 Comments

  1. Pingback: 3+1 őszi trend: csak kiveszed a szekrényből, és máris jól nézel ki!

  2. Pingback: Mit vegyek fel karácsonykor? 3+1 szett minden alkalomra - Zöldsaláta

  3. Pingback: Egy Valbona Leather táska, számtalan menő outfit - Zöldsaláta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .