Fürdőszobapolc: jön a hideg, jönnek az őszi kedvencek

Fürdőszobapolc: jön a hideg, jönnek az őszi kedvencek

Úgy tűnik, vége a hosszúra nyúlt vénasszonyok nyarának, tényleg itt a hideg. Ezzel párhuzamosan viszont jellemzően a fürdőszobapolcomon is váltás van: általában vágyni kezdek az édesebb, nehezebb illatú, sűrűbb állagú kozmetikumokra. Ősszel-télen eléggé ki tud száradni a bőröm, ilyenkor pedig jó, ha van valamilyen gyorsan és alaposan ápoló cucc a tarsolyomban. Szerencsére a kedvenc márkáim ismét remek újdonságokkal és szezonális kiadásokkal álltak elő, így nem volt nehéz összeállítani az őszi kedvencek listáját.

Oszi kedvencek


1. LUSH, Lord of Misrule krémtusfürdő: a gyógynövényes illatot a fekete bors aromája egészíti ki, az extra bőrápoló hatásról pedig a búzacsíraolaj gondoskodik.
2.  Barnängen All Over Rescue Body Balm: a svédek valószínűleg tudnak egy-két dolgot a hidegben kiszáradt bőr ápolásáról. Ez a balzsam valódi adú ás, bárhová használható a kéztől akár az arcig. Villámgyorsan beszívódik, és hatékonyan ápol, akár a viszketősre száradt bőrfelületet is képes rendbe hozni. És az illata is nagyon finom!
3. LUSH Golden Pear szappan: a LUSH karácsonyi kollekciójában piacra dobott “aranykörte” a fúszeres sütemények illatát idézi. Az értékes, természetes vajakon és olajokon kívül még körtepüré is van benne!
4. NIVEA Urban Detox mask: a téli szmogos időjárás ellenszere ez a bőrt méregtelenítő maszk, amelyet ráadásul elég egyetlen percig az arcon hagyni.
5. The Body Shop Vanilla Chai testvaj: a finom, tejes chai tea és a vanília illatát idéző téli testvaj, amely egyrészt gazdagon táplál, miközben az illata még az édességvágyat is csökkenti.

Ha úgy gondolod, hogy másnak is hasznára lehet a cikk, megköszönöm, ha megosztod a linket (a cikket viszont légy szíves, ne másold). A Zöldsaláta Facebook-oldalán mindig találsz valami újat, képes illusztrációkért pedig kövess az Instagramon!

Színes napot!
Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .