Ezek a rénszarvasok akarnak tőlem valamit…

Ezek a rénszarvasok akarnak tőlem valamit…

… meg a hóemberek, meg a pingvinek is. Szóval az van, hogy úgy látszik, tényleg ráfókuszáltam Északra, mert mostanában reflexszerűen nyúlok mindenből a rénszarvasos-pingvines-hóemberes verzióért. A LUSH-nál pedig szerencsére kitört az északi Karácsony, így bőven van miből válogatni. A legjobb kombináció: van rénszarvas, van pingvin, sőt, még északi fény is van, csak hideg nincs, mert mindezekhez egy kádnyi forró víz jár, nem a mínusz húsz fok. Meg is mutatom a legjobbakat.

Kőkorszaki rénszarvas-szappan áfonyával, jázminnal. Ja, és rénszarvassal, ha még nem említettem volna 🙂 (Reindeer Rocks, 1990 Ft)

Fotó. LUSH
Karácsonyi pingvin narancsvirág-illattal. Rendes LUSH-habfürdőhöz illően pillanatok alatt méteres habot varázsol a kádba. (The Christmas Penguin, 1490 Ft)
Fotó. LUSH
Az Északi Fénynek a LUSH-nál jázminillata van. Viszont zseniálisak a színei, eléggé beléjük lehet feledkezni. Csak ezúttal nem kint a hidegben, hanem bent a kádban. (Northern Lights, 1490 Ft)
Fotó. LUSH
A legjobb fej szaurusznak mikulássapkája van, és elég vele párat kavarni a fürdővizedben, hogy máris hab és szuper illat legyen körülötted. Aztán kiteszed száradni, legközelebb pedig kezded elölről a folyamatot. (Santasaurus, 2690 Ft)
Fotó. LUSH
Hóember északról, szicíliai citrom és bergamott délről: ettől a rezgő tusfürdőzselétől garantáltan jó kedved lesz. (Snowman, 1590)
Fotó. LUSH
Régi vágyam egyszer elmenni egy jéghotelbe – az persze kétséges, hogy tudnék-e aludni, vagy végigvacognám az éjszakát, de egy kísérletet nagyon megérne az élmény. Addig viszont itt az Igloo szappan, amelynek citromillata van, és még fázni sem fogok tőle (Igloo, 1590 Ft)
Fotó: LUSH
Ez még nem egy rénszarvas, de lehet belőle, ha fürdés előtt gyurmázol egyet. Utána pedig mosakodj meg a saját készítésű gyurmafiguráddal (Reindeer and Robin gyurmaszappan, 2490 Ft)
Fotó. LUSH
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is. A Zöldsaláta Facebook-közössége is vár, sőt a Bloglovinon is megtalálod a Zöldsalit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .