2017 színe: a lombzöld

2017 színe: a lombzöld

Szín- és stílustanácsadóként mindig nagy érdeklődéssel fogadom, hogy az adott évre milyen színt tekint az év színének az e témában megkerülhetetlen Pantone. A 2017-es év színe a Greenery névre hallgató lombzöld, egy igazi tavaszi, üde zöld szín lesz, amely a hivatalos indoklás szerint is a természet megújulását, a frissességet szimbolizálja.

  
Nekem meg örül a fejem, több okból is. Egyrészt, mert szeretem ezt az üde, természetes zöldet, másrészt a blogom is Zöldsaláta, ugye, harmadrészt, mert a tavasz típusok, amilyen én is vagyok, erősen szeretni fogják az üde, tavaszi zöldet. (Ha nem tavasz típus vagy, akkor se keseredj el, találunk neked való zöldet, ha bejelentkezel egy színanalízisre. Bemutatkozásomat és az elérhetőségeimet itt találod.)
Mutatom is, milyen klasszul fel tud frissíteni mindent a szobabelsőtől a ruhádig.



Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is. A Zöldsaláta Facebook-közössége is vár, sőt a Bloglovinon is megtalálod a Zöldsalit.

One comment

  1. Pingback: 2019 színe az éllő korall - így viseld, hogy a legtöbbet hozd ki belőle!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .