Nyári sminkkedvencek

Nyári sminkkedvencek

Írtam már korábban is, hogy a nyári sminket nem igazán szoktam túlzásba vinni. A legtöbbször csak valamilyen színezett hidratáló, minimális korrektor és púder, egy kis pirosító, és legfeljebb egy leheletnyi szemfesték kerül fel, ez még az a mennyiség, ami a melegben sem folyik meg, viszont nagyjából szalonképes külsőt biztosít. Mutatom az idei nyár kedvenceit a neszesszeremből.

Summer make-up

Catrice Allround vízálló szempillaspirál: azokra az esetekre, amikor a szempillámat is hangsúlyozom, ez általában valamilyen esti alkalommal, vagy koncertre menet szokott előfordulni. Azért vízálló, hogy semmilyen körülmények között ne folyjon le, mert az elég ronda tud lenni. Hétköznapokon általában nem szoktam vele nagyon erőzni, inkább nem használok szempillaspirált.

essence The Gel alapozó- és fedőlakk, valamint körömlakk: ismerkedtem egy darabig a gél lakkal, de egyrészt a folyamatos időhiányban más se hiányzik, mint hogy kéthetente időpontot kelljen kérni a körmöstől, plusz nekem nagyon hazavágta a körmömet. Ahányszor felrakattam, mindig meggyengült tőle, hónapokig tartott rendberakni. Ez az essence újdonság viszont nagyon bejött. Alapozólakk, fedőlakk, a kettő között pedig valamilyen szín a százezerből. Öt napig simán fennmarad, és nem kell hozzá sem UV-lámpa, sem szakértelem, csak pár perc szabad idő, amíg kilakkozod a körmöd.

essence 3D duó szemfesték: ez a szín a kedvencem, mert kellőképpen természetes, a fénye miatt mégis nagyobbnak látszik tőle a szem. Ráadásul nem is kerül egy vagyonba.

The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome: a leghalványabb árnyalatot használom. Pont annyi bronzosságot ad a bőrömnek, amennyi kell, ráadásul finom fényt kap tőle az arcom. Ha az előzőnél kevésbé fényes, és még természetesebb szemsminket szeretnék, a szemhéjamra is simán felteszem.

The Body Shop Vitamin C Instant Glow Enhancer: picit színezett hidratáló, amelytől szép fényt kap a bőröm. Az egyik legjobb sminkalap.

L’Oréal Accord Parfait púder: az egyik kedvenc púdermárkám, egyenletesen, finom rétegben lehet felvinni az arcomra, és sikerült belőle tökéletesen a bőrömmel egyező árnyalatot találni.

The Body Shop Virgin Mojito Body Splash: a Virgin Mojito nálam egyértelműen a nyár legjobb illata, pedig a The Body Shop már a tavaszi zöld teás cuccokkal is magasra tette a mércét. A body splash tulajdonképpen a könnyű, nyári testpermetek új verziója.

LUSH Million Dollar Moisturizer: már tavaly is a kedvencem volt, hidratáló krém és 30-as fényvédő egyben, ráadásul ez is ad egy kis ragyogást a bőrnek, ami sokat segít, ha nem aludtam eleget. Ez is nagyon klassz sminkalapot ad, úgyhogy ezt és a The Body Shop C-vitaminosát szoktam váltogatni.

LUSH Karizma bőrszínező: krémes, bronzos, nagyon jól eldolgozható pirosítóként szoktam alkalmazni. Nagyon szeretem az állagát. Felkenem a színezett hidratálót, majd ezt, és végül jöhet a púder, és egy pici szemhéjpúder, voilá, kész is a nappali minimálsmink.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .