HetiWellness #8

HetiWellness #8

Jó szokásunkhoz híven, rajtaütésszerűen elrohantunk nyaralni. Általában sem szoktunk túl sokat szöszölni a felkészüléssel (nálunk nem játszik, a “májustól már a júliusi nyaralásra készülök” verzió), de ez most hozzánk képest is meglehetősen bevállalósra sikerült. Nézegettük, hová is kéne elutazni, de mivel semmi izgalmasat nem találtunk, felhívtuk a helyet, ahol tavaly voltunk. Ez csütörtök délután négykor volt – megtudtuk, hogy legkorábban két nap múlva, szombattól van hely. Vagyis csütörtök délután kitaláltuk, hogy akkor most fogjuk a két kölköt, és péntek este 11-kor elindulunk Olaszországba.

Higgyétek el, simán össze lehet rakni egy egyhetes utazást 24 óra alatt. Elhanyagolható apróságokon kívül semmi nem maradt itthon, az idő ragyogó volt, a tenger meleg, a kemping és a lakókocsi szuper, szóval nagyon jól éreztük magunkat. Úgyhogy mi másról is szólhatna az eheti HetiWellness, mint Olaszországról, amit évről évre egyre jobban szeretek. Lássuk a listát.

– Tenger. Szerintem ezt nem kell nagyon ragozni, a tengerpart az tengerpart. Ha szereted, pontosan tudod, miről beszélek.
– Stressztelenítő sós szél, amelyik eltünteti a feszültséget, és még a szögegyenes hajamat is azonnal hullámossá varázsolja.
– Esti jóga a tengerparton. Még mindig a legnagyobb királyság. Átalakít, szétszed és összerak. átvisz egy másik dimenzióba.
– Dinnye. Ilyen szuper édeset rég ettem, mint a tengerparton.
– San Marino. Tiszta középkor (a történész lelkem azonnal sikítozni kezdett örömében, annak meg külön örülök, hogy a nagyobbik fiam ugyanilyen történelem-őrült kezd lenni 🙂 ). Sajnos a középkori hét csak most kezdődik, amikor mi már nem vagyunk ott, ha valaki mostanában jár a környéken, ne hagyja ki.
– Mezítláb a homokban, a fűben, maga a szabadság.

Pó-deltavidék (Fotó: Judit)

– A Pó deltájában hajózni. Ilyen csend nincs is.
– Trieszt. Mindig, mindenkor, egyre jobban. Momentán úgy érzem, holnap odaköltöznék.

Nálatok mi volt mostanában?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .