A legjobb nyári outfitek a Pinterestről

A legjobb nyári outfitek a Pinterestről

A Pinterest kiválóan alkalmas arra, hogy az ember az agyrohasztó melegben órákig bámulja nyálcsorgatva a legszebb tengerpartokat inspirálódjon egy keveset. Én ma konkrétan ezt tettem, épp erre az agyrohasztó időjárásra kerestem használható outfiteket. Most megint önkényeskedtem, és erősen szubjektív szempontok alapján válogattam, vagyis figyelembe vettem, hogy ilyenkor különösen vonzódom a hosszú, lebegős szoknyákhoz és nadrágokhoz, a nem fenékkilógatós rövidnadrágokhoz, a lábujjközi papucsokhoz és éktalpú szandálokhoz, viszont fél perc után rúgnám le a zárt, tűsarkút, meg sem várva, hogy véresre törje a beledagadt lábamat. Mutatom, mi mindent vadásztam:


Ez a vékony, keleti mintás szoknya nagyon menő a sima trikóval. Mivel utóbbi nem egy szál spagettipántból áll, még melltartót is lehet alá venni, ami bizonyos mellméret és tartás felett/alatt nem hátrány. A racerback megoldásra azért tessék vigyázni, szuper melltartók vannak hozzá, a két oldalt kilógó melltartópánt viszont igen gáz.


A szellős selyemblúz és a statement nyaklánc szuperül feldobja a rojtos farmershortot. Éktalpú szandit képzelnék el hozzá.


Na, így lehet jó a short akár munkába is. Persze laza dress code és valamivel hosszabb rövidgatya mellett. Mindenesetre kifejezetten elegáns lesz az összhatás ettől a sárga blézertől. Ugyane sárga blézer miatt inkább légkondis helyre ajánlott a szerelés.


Még egy elegáns rövidnadrágos történet, szellős blúzzal, természetes színekkel, lapos talpú vászoncipővel.


Hosszú pamutruha tornacipővel. abszolút nekem tervezték.


Mint ahogy ezt a szellős sárga ruhát is, ha valaki tudja, hol lehet ilyet kapni (nem aranyárban), feltétlenül szóljon. A böszme aranyláncra ellenben nem vágyom.


A farmert és a papucsot két számmal elegánsabbá teszi a fehér póló és a blézer, illetve a táska. Összességében nagyon kúl.


Lebbenős, keleties nadrág lapos talpú szandállal, ide vele azonnal. A crop top helyett én valami picit hosszabbal venném fel, de így is szuper.


Ennyit számít egy jó cipő egy tökegyszerű ruha mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .