Szülinapi valóságshow: idézetek

Szülinapi valóságshow: idézetek

A mai szülinapi valóságshowban néhány kedvenc idézetemet mutatom meg. Általában nem vagyok oda az Oravecz-Coelhóságokért, mert váltig állítom, hogy a világ attól ilyen fantasztikusan színes és változatos, hogy mindenki más benne, és az egyéni helyzetekre és gondolkodásra nem lehet ráhúzni semmilyen általános érvényűnek vált okosságot. Ennek ellenére van egy pár internetes jóság, amit épp most találónak érzek. Viszont fenntartom a jogot, hogy ne kezeljem őket örökérvényű bölcsességként, ti se tegyétek. Bátran gondoljátok másként, mert van olyan, hogy mindennek az ellenkezője igaz, vagy még az sem.

Ez a szülinapi torta máris jöhet 🙂 (Image courtesy of Sura Nualpradid/ FreeDigitalPhotos.net)

(“A zűrös embereket szeretem, azokat, akik nem férnek bele semmilyen skatulyába, nem maradnak a vonalak között, de akiknek a becsülete túlnő minden szabálykönyvön, és akiknek a hűsége a rokoni köteléknél is erősebb.”)

(“Önmagadnak lenni egy olyan világban, amelyik folyamatosan igyekszik átformálni, a legnagyobb eredmény.”)

(“A barátság abban a pillanatban születik, amikor az egyik ember azt mondja a másiknak: Mi? Te is?: Azt hittem, egyedül vagyok ezzel…”)

 (“Légy önmagad, és mondd ki, amit érzel, mert akiket zavar, azok nem számítanak, akik számítanak, azokat pedig nem zavarja.”)

(“Azok az emberek, akik örülnek a boldogságodnak, és szomorúak, ha szomorú vagy… na, őket tartsd a közeledben.”)

(“Nézz ki úgy, mint egy lány. Hordd, amit szeretnél. Viselkedj úgy, mint egy hölgy.. Légy önmagad. Gondolkodj úgy, mint egy férfi. Gondolkodj. Dolgozz úgy, mint egy főnök. Légy te a főnok.” )

És végül az abszolút kedvenc:

(“A táncnak hála… önkéntelenül koreográfiát gyártok minden számra, amit meghallok” )
Abszolút. Videoklipet is rendeztem már fejben  (Nem rohog…)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .