Liebster Award vándordíjat kaptam!

Liebster Award vándordíjat kaptam!

Mostanában egyre több pozitív visszajelzés érkezik a bloggal kapcsolatban, ami újra és újra meggyőz arról, hogy nemcsak nekem jelent sokat, hogy írhatom, hanem azok is profitálnak belőle, akik olvassák. Nagyon jól esett Máthé Fanni aromaterapeuta különdíja, amit a Nevek Harca fotópályázaton ítélt nekem, ahogy ez a vándordíj is, amely a blogger-közösség megbecsülését jelzi. Köszönöm az Értsünk szót! csapatának, hogy rám gondoltak!

A díjhoz kérdések is járnak (kicsit összegyúrtam az ajándékozók kérdéseit a korábbiakkal), íme a válaszok (és a végén az én díjazottaim):

1. Miért tartod fontosnak a blogod?
Azt szeretném, ha minél több embernek tudnám közvetíteni, hogy az egészséges életmód és a stílusos, minőségi élet nem a pénzbeli és időmilliomosok kiváltásága, bárki csiszolhat az életén, aki hajlandó egy kis informálódásra és kísérletezésre.Hogy az egész nem arról szól, hogy megfeleljünk az elvárásoknak, a mozgalmaknak, a szomszédok összevont szemöldökének, hanem arról, hogy önző módon nekünk magunknak jó legyen (és ha nekünk jó, akkor a körülöttünk élőknek is jó). Hogy jól öltözni nem azon múlik, milyen címke van a ruhánkban, hanem azon, hogy hogyan fejezzük ki ezzel is magunkat.
2. Milyen gyakran kerül új írás a blogodra?
Igyekszem hetente legalább kétszer posztolni, de van úgy, hogy összefutnak a tennivalóim, és lekésem a saját határidőmet. 
3. A blogod neve bulváros, hiteles vagy személyes?
Amikor kitaláltam, valami személyeset szerettem volna, ami egyrészt kifejezi, amiről a blog szól, mégis van benne egy kis csavar vagy poén. Hitelessé, remélem, a tartalmától lesz.
4. Témáid terv szerint választod vagy az élet hozza?
Nem vagyok nagy tervező, nem szeretem, amikor minden táblázatba és időrendbe foglalva várja, hogy megvalósítsák. Jobban szeretek akkor megírni egy témát, amikor valamiért épp az foglalkoztat.
5. Számodra mit ad a blog írása?
Újságíróként alapvetően grafomán ember vagyok, és a szakmámon belül is mindig az életmóddal kapcsolatos témák érdekeltek, innen pedig egyenes út vezetett a bloghoz. Szeretem összeszedni, letesztelni, átadni az információkat, összefoglalni, amit egy-egy témáról tudni lehet. 
5. Képeid a témához keresed vagy néha fordítva?
Általában előbb a téma van meg, és csak utána a kép, de néha az is előfordul, hogy a kép inspirál.
6. Mit közvetítsen a blog: értéket, információt?
Az információ érték, persze csak akkor, ha hiteles és hasznos. Én eszerint igyekszem írni.
7. Mi az, amit szeretsz az emberekben?
 Szeretem, ha valakiben van egy kis merészség ahhoz, hogy kilépjen a megszokások dobozából, és a saját életét élje. Szeretem a nyitottságot, az eredetiséget.

És az én díjazottaim, olvassátok őket is szeretettel:
Életbelépő Tréning
Egy Kopasz Macska Naplója
Biobrigi
Reformnasik
Petra in Green

7 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .