Ballagásra, Anyák Napjára, vagy csak úgy…

Ballagásra, Anyák Napjára, vagy csak úgy…

Idén teljesen összefolyik az összes május eleji ünnep, a május elsejei hosszú hétvége előtt még lezavarják a ballagást, a hétvége közepébe pedig beleér az Anyák Napja. Szóval ha az anyukád mellett még a ballagó rokonokat, barátnőket is meg akarod ajándékozni, akkor törheted a fejed rendesen. Én most kifejezetten a szépítőszerek közül válogattam párat, mert a kedvenc kozmetikai cégeim rendesen kitettek magukért ezen a tavaszon. Minden csupa virág- és gyümölcsillat, ezerrel dúl a tavasz, sőt, lassan indul a nyár is. Ha ezekből válogatsz,. egészen biztosan nem tudsz melléfogni, akármilyen büdzséből gazdálkodsz.

Moms' Day set

1. L’Occitane Neroli & Orchidea anyák napi szett eau de toilette-tel, tusfürdővel és testápolóval. Igazi luxus-kényeztetés. 19 800 Ft
2. The Body Shop Deep Sleep Dreamy Pillow and Body Mist: párna- és testpermet, amelynek speciális mikrokapszulái egész éjjel pihentető álmot hozó illatot bocsátanak ki. Vizsgára készülőknek, álmatlansággal küzdőknek, és kisgyerekes anyáknak, vagyis mindenkinek, aki ebben az időszakban ritkásan alszik és fáradtan ébred. 4890 Ft.
3. LUSH Tulip többször használható habfürdő: kavarsz vele néhányat a kádban, majd kiakasztod száradni, hogy legközelebb is megtölthesd a fürdővizedet erotikus ylang-ylang, jázmin és muskotályzsálya illattal. 2250 Ft.
4. L’Occitane Mimóza & Akác kézkrém: az illata fantasztikus, a hatása pedig látványos. Ráadásul olyan kevés kell belőle, hogy a 30 ml-es utazó tubus is sokáig kitart. 1990 Ft.
5. LUSH Mumkin habfürdő: vidám málnaillatú, és rózsaszínre festi a fürdővizet, ráadásul cuki. Ki ne szeretné? 1250 Ft
6. The Body Shop Szőlőskerti Barack testvaj: azt nem egészen tudom, hogy hogy kerül a barack a szőlőskertbe, viszont az illata csodás. A The Body Shop testvajai pedig ápoló hatásukról is híresek. 4900 Ft.
7. The Body Shop Málna testvaj: ugyanez pepitában, akarom mondani málnában. Mintha magadra kennél egy marék gyümölcsöt. 4990 Ft
8. LUSH  Mum’s Goodies ajándékcsomag: Wonder Woohoo habfürdő, Rock Star szappan és Secret Garden fürdőgolyó a ráérős kényeztetéshez, mert az anyáknak is kell egy nap, amikor csak magukkal foglalkoznak. A csomagolás és egyedi: a tölcsér teteje a Himalája lábánál élő lokta nevű cserjéből készült szép és erős papírból készül. 5690 Ft
9. LUSH Hello Sweetie ajándékcsomag: csupa édesség, Sweetie Pie tusfürdőzselé  és Rock Star szappan, 3990 Ft.

Ha tetszik a blog, csatlakozz a Zöldsaláta Facebook-közösségéhez! De a Twitteren és a Bloglovinon is követheted a Zöldsalit! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .