Illatos Valentin-nap

Illatos Valentin-nap

A LUSH-nál szokás szerint finom, illatos fürdő- és masszázscsodákkal ünneplik a Valentin-napot. Én csak annyit tennék hozzá, hogy akkor sem tilos beleülni egy kellemes, forró fürdőbe, ha épp nincs kéznél egy aktuális herceg: ha jól érzed magad, akkor nem fog zavarni, hogy most épp egyedül vagy, ráadásul előbb-utóbb úgyis az utadba akad a pasi, le se tudnád rázni (jaj, ez egész oravecznórásan hangzik…). Szóval Valentinre és illatra fel – mutatom  a kedvenceimet:

A Close to you masszázstömbben van sheavaj, murumuru-vaj és kupuazu-vaj, plusz olívaolaj, kukoricalist és vaníliakivonat, hogy az illata is ínycsiklandó legyen. Csodásan puhává varázsolja a bőrt:

A Love Locket, azaz a Szerelemlakat voltaképpen egy meglepetésbomba. Ha beleteszed a fürdővízbe, először a szív alakú konfettik szabadulnak ki, a fürdőgolyót feltörve pedig előkerül egy kisebb, szív alakú fürdőgolyó (tiszta Matrjoska-baba, nem?), amelyben moszatszívecskék rejtőznek – innen nálam már nyert, mert ami a tengerből jön, az nem lehet rossz 🙂

 A Tender is the Night először tavaly szerepelt a LUSH kínálatában, de annyira kedvelték, hogy most visszatért, és marad is. A sheavajból és murumuru-vajból álló keveréket jázminnal, ylang-ylanggal és vaníliával illatosították – akinek egy pici fogalma is van az aromaterápiáról, annak innen már nem kell sok mindent mondani, a három illóolaj konkrétan tömény afrodiziákum…

Vegán, tartósítószermentes, ápolja és védi az ajkakat, ráadásul egy kis színt is ad nekik – ez a The Kiss ajakápoló. A könnyű balzsam shea- és kupuazuvajból készült, édességéről a bio agavészirup, illatáról a mandarin gondoskodik. A guaranamag pedig kissé megduzzasztja az ajkakat, hogy valóban csókolnivaló légy.

Ha tetszik a blog, csatlakozz a Zöldsaláta Facebook-közösségéhez! De a Twitteren és a Bloglovinon is követheted a Zöldsalit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .