Jóságok: karácsonyi arckényeztetés a LUSH színeiben

Jóságok: karácsonyi arckényeztetés a LUSH színeiben

Én általában csak december elején vagyok hajlandó elkezdeni a karácsonyozást, de idén ez jócskán előre csúszott, és erről csakis a LUSH tehet. A karácsonyi kollekcióval alaposan elkényeztetnek minket, van abban minden, ami finom, édes, tápláló és friss. Az első két dolog, amit kipróbáltam az illatos szuperségek közül, a Let The Good Times Roll fedőnevű arctisztító, valamint a Rudolph névre hallgató pakolás volt.

Fotó: www.lush.hu

Az arctisztítóban kukoricaliszt, kukoricadara, pattogatott kukorica és fahéj van, és olyan jó édes illata van, hogy naponta többször visszajárok szagolgatni. Kellemesen leradírozza a bőrt, és külön jó benne, hogy nem lesz utána száraz az arcom, amiről valószínűleg a kukoricaolaj gondoskodik (tele E-vitaminnal). Szóval nagyon jó használni, nemcsak a pakolás felrakása előtt szoktam bevetni, hanem úgy hetente kétszer leradírozom vele a bőröm. Eddig mindig halasztgattam a rendszeres arcradírozást, szóval tök jó, hogy most itt van ez a finomság, amit egyszerűen muszáj használni. Az állagán ne lepődj meg, egy csipetnyi masszát egyszerűen el kell dörzsölni a tenyeredben egy kis vízzel, és már mehet is az arcodra.

Fotó: www.lush.hu

A radírozás után pedig jöhet a pakolás, mégpedig lehetőleg valami friss és tápláló. A cég új, friss arcpakolásai közül én a legkarácsonyibbat próbáltam ki, amely a rénszarvas után szabadon Rudolph névre hallgat. Még egy piros zseléorr is van benne, hogy ne felejtsd el, kiről kapta a nevét. Sőt, az előírás szerint ezt nyugodtan az orrodra lehetne ragasztani, miközben hat a pakolás, egyszer kipróbáltam, nagyon vicces látvány. Mondjuk maga a pakolás is, mert a barna cuccal az arcomon konkrétan mocsári szörnyet játszhatnék a jelmezbálon, viszont a hatása mindent visz. Van benne uborka, zabliszt, tofu és levendulaolaj, amelyek mind azt szolgálják, hogy a bőr megnyugodjon miután az őszi-téli szél és hideg pirosra csípte. Az illata is mesés, én nagyon csípem az ilyen erőteljes, gyógynövényes aromákat. És tényleg kisimít, pedig az őszi, közösségből hazahurcolt taknyoknak és egyéb finomságoknak köszönhetően vannak mostanában kevésbé pihentető éjszakáim. Ráadásul 3 hét alatt illik elhasználni, mivel nincs benne tartósítószer, szóval ez is képes rendszerességre szoktatni, még akkor is, ha egyébként az arcpakolás lenne az utolsó, amire időd van. Ja, és limitált kiadás, szóval érdemes rácsapni, mielőtt elfogy.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Zöldsalátához a Facebookon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .