Indul a varázslat – Karácsony a L’Occitane-nál

Indul a varázslat – Karácsony a L’Occitane-nál

Lassan kigyúlnak az adventi fények (na jó, pár hetünk még van addig), és beindul az ünnepi készülődés, amihez a csodás illatok is hozzátartoznak. Nem csupán a vaníliáé, a fahéjé és a mézé, hanem a virágoké és egzotikus gyümölcsöké is, hogy teljes legyen a kényeztetés. A L’Occitane egyébként épp a fantasztikus illatok és persze a márkát körbevevő “natúr” hangulat (és persze, talán mondani sem kell, a minőség) miatt az egyik kedvencem – az idei ünnepi limitált kollekcióval pedig igazán kitettek magukért.

Az illatos csodákhoz tartozó provence-i legenda szerint az Illatkereskedő egy mágikus erdőbe sétált ki, hogy megünnepelje a téli napfordulót. Egy fénysugárra lett figyelmes, és miközben a fény nyomába eredt, a lábnyomaiban kivirágoztak a tavasz legszebb virágai. Egy fa lábánál aranyozott fapálcát pillantott meg, s ahogy a pálca nekiütődött a fatörzsnek, a természet életre kelt, és a fa zöld levelekbe borult – így született meg a két illatkollekció, a Csodálatos Virágok (Fleurs Merveilleuses) és a Varázslatos levelek (Feuilles Magiques). A rózsaszín, virágos illatcsalád (amelybe eau de toilette, testápoló, csillámos testolaj, kézkrém és szappan tartozik) a virág és a gyümölcs elegye, a rózsa, a peónia és a piros gyümölcsök illatjegyeit idézi. A halványzöld levélillat (amelyből eau de toilette-et, radírozó tusfürdőt, testápolót, kézkrémet és szappant vásárolhatsz) a mogyoró, a verbéna, a citrusok és a vanília aromáját egyesíti. Nekem egyébként ez utóbbi a kedvencem, de a rózsaszín, csillámos testolajjal is le lehet venni a lábamról. A Karácsony számomra úgyis mindig az apró luxusok ideje is, idén azt hiszem, ez lesz az egyik apró hedonizmusom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .