A természet illatai

A természet illatai

És még mindig nem fogyunk ki a “kész vagy tőle” illatokból Karácsonyra. Ha igazán természetes, egészséges és finom ajándékot szeretnél adni, érdemes a Primavera ünnepi kollekciójából szemezgetni. Az ünnepi illatkeverékek mindegyike igazán karácsonyi (nekem a “Fahéj és csillagok” fedőnevűből van itthon, kár, hogy nem találták még fel az illatos blogolást…), és igazán természetes, tekintve, hogy a cég csak 100%-osan natúr, a legtöbbször biotermelésből származó illó- és bázisolajokat, valamint kozmetikumokat árusít. Az ajándékszettek is nagyon szuperek: a legtöbben egy finom illóolaj és egy illatosító kő rejtőzik az ízléses és igényes dobozban, az Adventi Illatkalendáriumban pedig 23 pici illatfiola bújik meg.

A személyes kedvencem közül az Érzékek Ölelése szett, amely 4, egyenként 30 ml-es testolajat tartalmaz: az ellazító, bőrápoló, akár kisbabák bőrére is felkenhető levendula-vaníliát, az igénybe vett bőrt megnyugtató és kényeztető vadrózsa-homoktövist, az anyagcsere-gyorsító, méregtelenítő sportolás utáni boróka-ciprust és a frissítő, feszesítő gyömbér-lime-ot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .