Azért szeptemberben sem kell unatkozni!

Azért szeptemberben sem kell unatkozni!

Bár a nyárnak hivatalosan már vége, szeptemberben is simán lehet jó idő, meg egyáltalán, semmi ok rá, hogy unatkozz. Mutatok pár programot, mozgósat, stílusosat, érdekeset, egészségeset. (És ezen kívül persze nyitva vannak még a romkocsmák, a Római, lehet, hogy még strandidő is lesz, sőt, tökéletesen alkalmas ez a hónap a kirándulásra, a futásra, a parkban-szabadan olvasásra, opcionálisan zenehallgatásra, valamint az életmódváltásra is.)

Aki szereti a szabadulós játékokat, annak egyedülálló lehetőség szeptember elsején a Király fürdő szabadulós játéka. Ezúttal a fürdőből kell kiszabadulni, a fődíj pedig (a leggyorsabban kiszabaduló csapat nyeri) egy egész napos fürdőzés. Részletek itt.

Nekem ez nagyon tornacsukás nyár volt ezért is akadt meg a szemem a szeptember 3.-i Sneaker Stars rendezvényen az Akvárium Klubban. 


Szeptember 3.-án és 17.-én is lesz Gardrób Közösségi Vásár a Central Passage-ban, ahol eladhatod megunt ruháidat, kiegészítőidet.

Ha hosszabb távokban gondolkodsz, szeptember 4.-én indul a Kalenji futóközösség közös edzése. A táv 7,5 kilométer. Érdemes regisztrálni, mivel a résztvevők száma korlátozott.

Ha babát szeretnél, és jógával is igyekszel fizikailag-lelkileg megtámogatni a folyamatot, akkor a Csillagkuckó Alternatív Termékenységi Központ Jóga a várandósságért programján a helyed. Szeptember 12.-én indul az új csoport.


Szeptember 16-17.-án Érzelmek Hétvégéje Óbudán, olyan előadókkal, mint Feldmár András, Laár András vagy Pál Feri atya. 

Szeptember 25.-én indul a Fitt az Ősz, a Wellness magazin fitnesz-napja. Szuper órák lesznek, érdemes őket kipróbálni.
A nyári rendezvényen ilyen volt Hidvégi Andi Euphoria edzése:

 

Egy kis közérdekűség a végére, mert úgy néz ki, a blog sem fog unatkozni szeptemberben: beneveztem a Zöldsalátát az Allianz blogversenyére, életmód és szakértő kategóriában. Szeptember 6.-án indul a szavazás, szóval aki szereti a Zöldsalit, az legyen szíves, és kattintson majd a megfelelő gombra. A versenyszabályzat itt található, ha valakinek esetleg kedve van szintén beszállni: https://www.allianz.hu/hu/tudaskozpont/allianzblogverseny.html/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .