Téli kedvencek

Téli kedvencek

A múltkori posztban megígértem, hogy lesz még szó egy téli nagy kedvencemről (most már elárulom, a Ziaja babasampon az), de aztán inkább összeszedtem mindazokat a cuccokat, amelyeket az őszi-téli szezonban megkedveltem. Íme a lista.


Téli kedvencek



1. Ziaja körömvirágos arclemosó: A Ziaja termékcsalád új felfedezés, és eddig kifejezetten szeretem a tagjait. Ár-érték arányban nagyjából verhetetlenek, minőségileg pedig abszolút rendben vannak Az arclemosó tejben az állaga és az illata a legfinomabb, és persze az sem mellékes, hogy tökéletesen leszed az arcbőrről minden oda nem valót.
2. L’Oréal Pure Texture hajformázó szérum: kicsit olajos állagú hajformázó szérum, amely olajos jellegével ellentétben egyáltalán nem nehezíti el a hajat, ehelyett finommá, és jól formázhatóvá teszi. Az én egyenes hajamnak kifejezetten jót tett, teltebbé és simábbá varázsolta, ami ilyenkor télen nem árt.
3. Ilcsi szőlő őssejtes szérum: ez, illetve a szintén Ilcsis karotinos krém még az őszi időszakból maradt kedvencnek, és valamivel korábban kiegészült egy szőlő őssejtes kezeléssel az Ilcsi Szépségmanufaktúrában.  Ez utóbbi hely egyébként fantasztikus, ha csak tehetitek, menjetek el. Nemcsak látvány terén nagyon profi (akárki is találta ki ezt a tégláig lecsupaszított falat a fehér és natúr fa felületekkel, maximális gratulációm), hanem természetesen a szakértelem terén is. Kata, a szalon vezetője a kezelés végén konkrétan úgy engedett el, hogy nem fogok magamra ismerni. És teljesen igaza volt, a ráncaim egyszerűen megszűntek létezni. Ezt az állapotot egyébként jó ideig fenn lehetett tartani a szőlő őssejtes szérummal, szóval biztos, hogy tud valamit a cucc. Estére és reggelre is használható, villámgyorsan beszívódik, és sminkalapként is rendben van. Megéri rá beruházni – persze csak akkor, ha a bőröd ezt kívánja. Nekem mindenesetre nagyon bejött.
4. Ilcsi Karotin Extra intenzív tápláló krém: még egy Ilcsis krém, amelyik szintén gyorsan feliratkozott a beváltak listájára. Klasszul táplálta, simította a bőröm, és pillanatok alatt felszívódott. Kedveltem.
5. NIVEA Repair and Targeted Care hajbalzsam: muszáj volt valamit kitalálnom a hidegben kiszáradó, hajamra, és ez a balzsam pont azt tudja, amit szerettem volna. megpuhítja, kicsit feltáplálja és kisimítja a hajat, és amióta használom, a hajvégeim sem töredeznek annyira.
6. Ziaja baba és gyermek sampon: na ez egy instant kedvenc lett. A samponokkal alapból nem vagyok képes dűlőre jutni: a brutál SLS-t csak egészen kis mennyiségben viseli el a fejem, a biosamponokról viszont úgy érzem, hogy nem tisztítanak eléggé. Középutas kompromisszumként a gyerekeim babasamponját használom, ami általában elég kímélő összetételű, viszont hajlandó leszedni minden szmötyit a hajamról. Ez a sampon az eddigieknél is jobbnak bizonyult, az egész család rákattant. Jó az összetétele, finom az illata, és tökéletesen tisztít.
7. LUSH Tender is the Night masszírozó testápoló: a ruha alatt kiszáradó bőrnek valóságos csodaszer. Jó tudni, hogy olajos az állaga, szóval el kell telnie egy kis időnek, amíg rendesen felszívódik, és az sem árt, ha a fürdés után még nedves bőrre viszed fel. A sheavajjal és murumuru-vajjal teli tömb a bőr melegétől olvad, és vaníliától, jázmintól és ilang-ilangtól illatozik. Fürdés utáni testápoláshoz is tökéletes, de talán a Valentin-napi kollekciónak sem véletlenül a része 🙂 

Ha tetszett a cikk, kövesd a Zöldsalátát a Facebookon is! De a Bloglovinon is megtalálod!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .