Jóságok: The Body Shop Oils of Life sorozat

Jóságok: The Body Shop Oils of Life sorozat

Az utóbbi időben viszonylag kevés kozmetikumba szerettem bele teljesen, de a The Body Shop Oils of Life sorozata levett a lábamról. Erre a vacak, téli időre a legjobb, amit ki lehet találni, kellően gazdag az állaga, táplálja, kisimítja, megpuhítja a bőrömet, és teljesen helyrerakja mindazt, amit a szél és a hideg tönkretesz. Az arcolajat és a gazdagabbik fajta krémet használom (ezen kívül van még egy olajesszencia és egy zsírmentesebb gélkrém), nekem szinte tökéletesen beváltak. 

Finom, illatos olaj, már a csomagolása is csupa luxus

Már a csomagolása is nagyon bejön, letisztult, finom, luxust sugárzó – úgy a külső, arany címkés fehér kartondoboz, mint a belső aranyló tégely, illetve cseppentős üvegcse. Ez utóbbi önmagában is szuper, az olaj mindenféle maszatolás nélkül adagolható belőle. Az összetétele is egészen szimpatikus (egy-két összetevő kivételével, amelyek miatt azért biokozmetikumnak nem nevezném). 

Gazdag, tartalmas krém, mégis hamar beszívódik

Háromféle értékes, hidegen sajtolt magolaj van benne, egyiptomi fekete köménymag-olaj, kínai kaméliamag-olaj és chilei csipkebogyómag-olaj, de ezen kívül az olajszérumban olíva- és jojoba-olaj, a krémben sheavaj is van többek közt. Még nem használom négy hete, amikoris állítólag látványosan csökkennek majd a ráncaim, de az máris látszik, hogy tényleg feltölti, alaposan hidratálja, táplálja és csodás tapintásúvá teszi a bőrt. A krémet reggel és este is használom, annyi különbséggel, hogy este teszek alá egy kicsit az olajszérumból is. Egyébként meglepően könnyen beszívódik, nem fénylik tőle az arcom, pedig elég tartalmas, olajos krém. (A gél-krém jóval könnyebb, de azt csak a boltban próbáltam ki, nem tudok róla sokat mesélni.) Az állaga mellett az illata is szuper, nagyon lelkesen szoktam szimatolni, miközben az arcomat masszírozgatom vele (apropó, masszírozás, szerintem legközelebb majd a sorozathoz tartozó golyós arcmasszírozót fogom beszerezni, nagy találmány). Az eredmény ránézésre plusz két óra alvás. Nem kifejezetten olcsó cucc, de úgy érzem, megéri beruházni rá.

Az utóbbi hónapoknak egyébként volt egy másik sztárkozmetikuma is nálam, arról kicsit később írok majd.

Ha tetszett a cikk, kövesd a Zöldsalátát a Facebookon is! De a Bloglovinon is megtalálod!
 

One comment

  1. Pingback: The Body Shop karácsonyi kollekció: extra karácsony, extra kényeztetés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .