Egy nap a nők egészségéért – gyere te is!

Egy nap a nők egészségéért – gyere te is!

Az “Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány 2015. október 10.-én, szombaton rendezi meg ingyenes női egészségnapját a Central Mediacsoport székházában, a 3. kerület, Montevideo u. 9.-ben. Különösen akkor érdemes eljönnöd, ha az endometriózis érint, hiszen a nap főkuszában az endometriózis és a meddőségi problémák állnak. De akkor sem fogod magad kívülállónak érezni, ha nincs ilyen problémád, mert ez a nap a női egészségünkről, a testünk, a lelkünk, a szellemünk harmóniájáról szól, ez pedig mindannyiunknak fontos  Az előadások egészen széles spektrumot ölelnek fel, a szülész-nőgyógyász szakorvostól az egészségpszichológusig, a makrobiotikus életmódtanácsadótól a női jóga szakértőjéig több szakember járja körbe a témát, sokat foglalkozunk a testi és a lelki egészség összefüggéseivel, és a kérdéseidet is bátran felteheted majd. Sőt, egészséges, makrobiotikus csemegéket is kóstolhatsz.


 És hogy miért írom mindezt első személyben? Mert az a megtiszteltetés ért, hogy a rendezvény médiapartnereként közreműködő Nők Lapja Egészség felkért a női nap háziasszonyának. Vagyis ha szeretnél találkozni velem, és kérdezni tőlem, most ezt is megteheted élőben! A részletes programot a rendezvény Facebook-oldalán és a női nap weboldalán találod, ha jönni szeretnél, feltétlenül regisztrálj!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .