Tavaszi megújulás a CoachOK-kal – gyere te is!

Tavaszi megújulás a CoachOK-kal – gyere te is!

Te is érzed, hogy itt a tavasz, és új energiák zsizsegnek a levegőben? Ha nem tudod, hogy mit kezdj velük, akkor szeretném felhívni a figyelmedet egy nagyon jó lehetőségre:

Szombaton, március 21.-én nyílt napot rendez a CoachOK Szakmai Szövetség a Carion székházban (Budapest, II. kerület Bécsi út 25.), amelynek témája a tavaszi megújulás. Ma éjfélig még tudsz regisztrálni a rendezvényre, ha érdekelnek az alábbi témákban tartott – egyébként mindig nagyon érdekes és színvonalas – előadások:

– Érzem, hogy ez így nem jó nekem, de merre induljak el?
– Hogyan tudom megtalálni azt a munkát, amit élvezettel tudok végezni?
– Milyen úton induljak el, hogy beteljesítsem életem nagy álmát?
– Az életem melyik területén vannak vakfoltjaim, amelyek akadályozhatnak?
– Vannak-e általános szabályok egy jó párkapcsolat működtetésére?
– Mit tanítanak nekünk a mesék és mások élettapasztalatai?
– Mi van hatással rám, mi alakítja énképem?
– Hogyan változtathat életemen az aktív figyelem?
– Honnan ismerhetem fel és változtathatom meg azokat a hiedelmeket és gátló programokat, amelyek akadályoznak abban, hogy teljes, a vágyaimnak megfelelő életet éljek?
– Vajon mire vagyok igazán KÉPes?
 

A 9 és 17 óra között zajló egész napos rendezvény díja 2490 forint. A nap folyamán több teremben is mindig történik valami: nemcsak előadások lesznek, hanem élményalapú workshopokon is dolgozhatsz magadon, sőt egyéni coachok is várnak egyórás, ingyenes coaching beszélgetésre. Én ebben a személyre szabott programban leszek benne, 10 és 13 óra között fogok egyéni beszélgetéseket folytatni azokkal, akik hozzám fordulnak, Ha szeretnéd kipróbálni a coachingot, gyere bátran, de előtte mindenképp regisztrálj a rendezvényre a caochok.hu oldalon, és az info@coachok.hu címen jelezd, hogy egyéni coachingra szeretnél jönni hozzám. Ugyanerre a címre küldj egy e-mailt akkor is, ha valamelyik workshopon szeretnél részt venni, mert ezeken korlátozott a létszám. Találkozunk? (A részletes programot a coachok.hu oldalon találod.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .