Nyúl, répa, tojás – Húsvét a LUSH-nál

Nyúl, répa, tojás – Húsvét a LUSH-nál

Az a helyzet, hogy nyúllal engem mindig le lehet venni a lábamról, szóval a Húsvét már csak ezért is a szívem csücske (meg másért is) – kivéve persze, hogy ilyenkor nagyon szeretném mindenhova nagy, piros betűkkel kiírni, hogy NE VIGYÉL HAZA ÉLŐ NYULAT!!!! Viszont illatos nyulakat, répákat és tojásokat nyugodtan, hiszen azért találták ki őket, hogy mindenkinek élvezetes, és ne Krasznaja Moszkva illatú legyen az ünnep. A LUSH pedig szokás szerint kitett magáért ez ügyben. Íme a húsvéti kedvencek tőlük:

A répa alakú Carrot szappan, amelynek szeletei közepén még nyúl is van, egyszerűen mindent visz. A narancsszínű rész sárgarépamag-olajjal készült, a fehér nyúl pedig fair trade, bio kakaóvajjal van tele, hogy nyuszipuhaságú legyen a bőröd. A gyümölcsös illatot a buku, a citrom és a bergamott illóolajából keverték. Tavaszi, friss, répás, nyulas, mi kell még?


Az élet napos oldala eszméletlen mennyiségű, jókedvre derítő citrussal: ez a Brightside habfürdő. Már a színeitól is vigyorogni kezdek, hát még az illatától – említettem már, hogy parfümben is a citrusok a kedvenceim (persze szigorúan csak a tengerillat után)? Amit még nem “fürödtem el” belőle, az itt áll az asztalomon, hogy minél gyakrabban szagolgathassam.

 

Nyúl a fürdővízben: kívül fehér, belül vaníliás, és kék búzavirágocskák oldódnak ki belőle, amelyek szépen lebegnek a fürdővíz tetején. A Bunny habfürdő édességroham ellen is kiváló, jobb, ha az édeset a fürdőben veszed magadhoz, mintha az asztalnál tennéd ugyanezt. Szóval csokinyúl helyett jobban jársz egy fürdőnyúllal.

A Bunch of Carrot nem más, mint sok-sok fürdőnyi sárgarépa a fürdőző nyulak kedvéért: csak kavarsz egyet a vízben az egyik répával, majd szépen kiakasztod száradni, hogy máskor is használhasd, és a fürdőd máris ugyanolyan illatú lesz, mint a fentebb említett Carrot szappan. Éljenek a nyulak és kedvenc eledeleik! 🙂

És ha már nyúl és répa, akkor legyenek a húsvéti ajándékcsomagok is ilyen formájúak. A Carrot Cone-ban a Bunch of Carrots habfürdőt, Egy szelet Carrot szappant, és ünnepi luxusként a Golden Egg nevű aranycsillámos, kakaóvajas luxusfürdőt találod, mindezt természetesen egy nagy répába csomagolva.

A Funny Bunny a LUSH körnezetbarát kendőcsomagolású ajándék-összeállításainak Húsvétra hangszerelt változata. Ha megkötöd a kendőt, cuki nyúl lesz belőle, a belsejében pedig Grass tusfürdőt, The Olive Branch tusfürdőt, Carrot szappant, és Green Fun gyurmaszappant találsz. Egyszerűen ellenállhatatlan, nyúlmánoknak kötelező 🙂

Ha tetszik a blog, csatlakozz a Zöldsaláta Facebook-közösségéhez! De a Twitteren és a Bloglovinon is követheted a Zöldsalit! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .