És akkor még egyszer a “mérgeznek minket” jeligéjű összeesküvés-elméletekről, amelyek egyébként igen gyakran folytatódnak abban a mondatban, hogy “…ám ha megveszi a mi termékünket…”

Source: egotvonline.com via r on Pinterest

Kéky Kira riportjában (az RTL 2 Forró Nyomon című műsorából) megnézhetitek, milyen, amikor egy magát orvosnak mondó úriember órákig győzködi a wannabe egészségtudatos embereket, legalábbis a hiszékenyebbjét, hogy a gyógyszer méreg, az orvosok tévednek, rosszabb esetben átvernek, ám ott a kezében a tuti megoldás, a mindenre jó csodamatrac, potom félmillióért. Na ezért nem (illetve ezért sem) kell bedőlni a jól hangzó lózungoknak, és alaposan megnézni, hogy mit akar eladni az ügynök olyan nagy hévvel, (hát persze hogy lelkes, neki az eladásokból van a jutaléka, ezt se feledjétek!). És figyeljétek Dr. Éger István (a Magyar Orvosi Kamara elnöke) arcát, miközben az ügynök ökörségeit hallgatja, hát az mindent visz!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .