Csodamatrac, csak itt, csak most, csak önöknek!

Csodamatrac, csak itt, csak most, csak önöknek!

És akkor még egyszer a “mérgeznek minket” jeligéjű összeesküvés-elméletekről, amelyek egyébként igen gyakran folytatódnak abban a mondatban, hogy “…ám ha megveszi a mi termékünket…”

Source: egotvonline.com via r on Pinterest

Kéky Kira riportjában (az RTL 2 Forró Nyomon című műsorából) megnézhetitek, milyen, amikor egy magát orvosnak mondó úriember órákig győzködi a wannabe egészségtudatos embereket, legalábbis a hiszékenyebbjét, hogy a gyógyszer méreg, az orvosok tévednek, rosszabb esetben átvernek, ám ott a kezében a tuti megoldás, a mindenre jó csodamatrac, potom félmillióért. Na ezért nem (illetve ezért sem) kell bedőlni a jól hangzó lózungoknak, és alaposan megnézni, hogy mit akar eladni az ügynök olyan nagy hévvel, (hát persze hogy lelkes, neki az eladásokból van a jutaléka, ezt se feledjétek!). És figyeljétek Dr. Éger István (a Magyar Orvosi Kamara elnöke) arcát, miközben az ügynök ökörségeit hallgatja, hát az mindent visz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .